2777
2789
عنوان

چیکارکنم من برم باهاش اشتی کنم

240 بازدید | 24 پست

خانما با مردی که یک هفته است اشکتون در اورده 

و پدرو مادر و همه میگن خودت خواستی باهاش بساز و زندگی کن چیکار میکردید میرفتید باهاش اشتی کنید  اون که اصلا براش مهم نیست ولی من خانوادم اعصابم بهم ریختن رفتن به همه فامیل گفتند ما دعوا کردیم من دیگه طاقت ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اون مقصر هست نه نرو، بجای اشک و ناله هم به خودت برس تا فکر نکنه حالا که قهر کرده تو بیچاره شدی. کارای خودتو انجام بده، کتاب بخون، پیاده روی، دیدن دوستات، نمیدونم هر کاری که مخصوص خودت هست.به کارای معمول زندگیت هم برس.

بعد که اوضاع آروم‌تر شد گفت‌و گو کنید.

بعد هم بحث و دعواتون رو جار نزن همه‌جا. انتخاب خودت بوده، بقیه نمیان کمک کنن و راهکار بدن فقط میکوبن تو سر آدم که خودت خواستی...  

خانما اون رفت به پدر ومادرش گفت نه من 

بعد که دیگه مامانم فهمید امزوز به همه فامیل گفته این به اون شده همه فهمیدن 

الانم نرم اشتی مامان شوهرم میاد دخالت میکنه اینقدر پشت پسرشونن

ما هم اوايل خيلي بحث و دعواهاي بدي داشتيم،انقدر من سكوت كردم و با مهربوني برخورد كردم با بي ادبي ها كه الان خودش روش نميشه باهام بحثي كنه.

به نظر من گذشت و خانومي بهترين جواب رو ميده

واقعا یعنی من برم اشتی کنم به خدا دلما خیلی شکونده اگه براتو بگم 

امروز مامانم به همه فامیل گفت 

من از عصه دق کردم اینقدر ظهر گریه کردم 

یعنی شما شوهرتون بدترین کارا را انجام میداد واقعا بازم عدرخواهی میکردید؟

ما هم اوايل خيلي بحث و دعواهاي بدي داشتيم،انقدر من سكوت كردم و با مهربوني برخورد كردم با بي ادب ...

شاید شوهر شما حرف خیلی خیلی زشت بهتون نزده شمارا جلو خانوادش کوچیک نکرده که بخشیدید

ما هم اوايل خيلي بحث و دعواهاي بدي داشتيم،انقدر من سكوت كردم و با مهربوني برخورد كردم با بي ادب ...

شاید شوهر شما قابل بخشش بوده به خدا خیلی منا جلوی خانوادش کوجیک کرده 

واقعا یعنی من برم اشتی کنم به خدا دلما خیلی شکونده اگه براتو بگم  امروز مامانم به همه فامیل گف ...

باور كن كه همسر من حرفايي به من ميزد كه هر خانومي بود همون موقع جدا ميشد ،

اما من انقدر سكوت كردم و خانومي كردم كه الان از گل نازكتر نميگه.ديگه خودش خجالت ميكشه حتي بحثي بخواد بكنه