2777
2789
عنوان

رابطه دوران بارداری

1471 بازدید | 71 پست

سلام دوستان مابعداز6سال خداداره بهمون بچه میده دارم میرم توسه ماه میخواستم بدونم تودوران بارداری رابطه باشوهرتون داشتین یانه احساس میکنم شوهرم خیلی نیازبه رابطه داره منم بخاطرترس اینکه بچم چیزیش نشه فاصله میگیرم راهنماییم کنیدلطفا بی احترامی نکنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ مشکلی نداری و اوک هستی می‌تونی خب چرا ک ن ،بعدشم تا خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیفته ‌واسهه بچه ات ،نمیدومم چرا بیخود نگران میشین ، 

تا حايي كه شنيدم بجز موارد خاص كه دكتر اجازه ندا مانعي نيست

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

دوست عزیز در صورتی که هیچ منعی از نطر دکتر نداشته باشید  حتی تا شب زایمان هیچ ایرادی نداره

البته مراقب باشید 

الان بارداری سوممه بارداری قبلی شب اخر با احتیاط انجام دادیم چون تا چند وقت خبری نبود 

مهبد من ۹۷/۸/۱۴  زمینی شد😍

اگه دکترت منع نکرده اصصصلن اشکال نداره. ولی خب محض احتیاط میتونه زیاد محکم نباشه.

ولی ازنظر روانی ب نظر من بهتره انجان بدین. اخه بعد زایمان هم تا یه مدت نمیتونین. بعد وقفه طولانی رابطه رو سرد میکنه

بادکترت مشورت کن تا خیالتو راحت کنه. استرس نداشته باش. هیچی نمیشه

اگه مشکل خاصی نداشته باشی مانعی نداره ولی من حتی سرکلاژ هم کردم دقیقا‌ تاماه اخررابطه داشتم 

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم