2777
2789
عنوان

Iui

176 بازدید | 28 پست

سلام دوستان. من روز ۱۰ بعد ازiui هستم. تقریبا علائم لانه گزینی رو داشتم. ترشح. گرفتی حتی احساس لک بینی هم داشتم. امروز میتونم بی بی چک استفاده کنم؟؟

کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون امپول زدی بی بی چک نزن ممکنه خطا نشون بده انشاالله که بارداری عزیزم

واقعا؟؟ آخه تو کلینیک بهم گفتن روندش مثل بارداری طبیعه!!

واقعا؟؟ آخه تو کلینیک بهم گفتن روندش مثل بارداری طبیعه!!

روندش اره 

ولی امپول hcg که میزنی باید 14 روز از امپولت بگذره چون ممکنه خطا نشون بده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام ی سوال بپرسم ؟ اینکه میگن اسپرم و داخل رحم تزریق میکنن یعنی چی؟ مگه تخمک تو لوله فالوپ نیست؟؟

با سونو تو روز ۱۱ام میزان فولیکول ها مشخص میکنن و بعد نمونه و باروش هاشون شستشو میدن و از طریق کاتتر داخل رحم تزریق میکنن. اسپرم ها ۵ روز زنده میمونن و تو این مدت تخمک ازاد میشه. از روز ۶ تا ۱۰ به عمل هم لانه گزینی انجام میشه عزیزم

عزیزم جواب سوالتو نمیدونم ولی من میخوام ای یو ای کنم میشه بگی چطوریه وهزینش چقدره

خیلی راحت و بدون درد. من خودم ۴۵۰ پرداخت کردم .روز ۱۱ ام سونو انجام اندازه فولی و زمانش مشخص میکنن و بعد به دستور پزشک که برای خود من روز ۱۳ بود از همسرتون نمونه میگیرن اسپرم های فعال رو جدا سازی میکنن که در دمای ۳۷ تا۳۸ درجه نگهداری میکنن و تقریبا یک ساعت تا ۴ ساعت بعد از نمونه گیری با استفاده از کاتتر تزریق میکنن. امیدوارم جوابتون رو گرفته باشین

من این ماه بعد عکس رنگی هفت روز عقب انداختم بی بی چکم مثبت میشد بعد ی ربع رفتم ازمایش منفی بود خیلی ...

عزیزم بازم تکرار کن چند روز دیگه ازمایشو. تیتر بتا باید بدی نه بتا. بعضی اوقات گفته شده از ۱۴ هم امکان داره دیرتر نشون بده. بازم با پزشکت مشورت کن

روندش اره  ولی امپول hcg که میزنی باید 14 روز از امپولت بگذره چون ممکنه خطا نشون بده

آها ممنونم از راهنماییتون. ۱۰ روز صبرکردم ۴ روز دیگه هم روش. هرچی خدا بخوان. و ان شاالله خیر بخواد