2777
2789
عنوان

مگه میشه بارداری بدون حالت تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 31 پست

منه بیچاره تا زایمان تهوع داشتم الانم بارداری ناخواسته دارم پدرم دراومد از تهوع هیچ چیزی نمیتونم بخورم فقط چیزای ترش ترش ترش

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربط نداره من سه ماهه اول فقط اشتهام کم شد وگرنه هیچی نفهمیدم خداروشکر 

خداروشکر 

خوشبحالت خدا حال منو نصیب کسی نکنه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

منو هر کی میدید میگف پسر داره ویارم قدیمیا میگفتن مثه پسرداراس ولی اصلا به اینام ربط نداره بدن با بدن فرق داره

حالا استاتر شما هفته هات پایینه صبر کن ان شاالله ک نداشته باشی میگن خیلی بده

من از ماه ششم پادرد گرفتم هنوزم خوب نشدم الانکه فقط نفس کم میارم از درد وجودم

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
خداروشکر  خوشبحالت خدا حال منو نصیب کسی نکنه

عزیزم ان شاالله زود بگذره برات و خوب بشی

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@
عزیزم ان شاالله زود بگذره برات و خوب بشی

مرسی برای پسرم ک تا روز زایمانم تهوع داشتم 

من کمردرد یادم  بگم. ولی پادرد  و اصلا خوابم نمیبره روزا  بیدارم شبها هم 2 میخوابم تا  نیم بعدشم اگه خوابم ببره تا 8 و9. 

والله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین.

من خودم تو هردوتا بارداری هیییچ علامتی نداشتم هیچیه هیچی. چرانشه بدنها باهم فرق میکنه

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

منم نداشتم تا حالا

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)