2777
2789

اوف دوباره یادم اوردی😖😖

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بدجور

وای خدا مگه میشه مگه دماغت الان حس داره با اون همه مش و گچ و پانسمان😂😂😂😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
ببخشید میدونم ربطی به سوالت نداره ولی چطور عمل بینی سخت نبود درد نکشیدی؟من انحراف دارم باید عمل کنم ...

نترس منم مث تو بودم تو بگو ی ذره درد😂فقط بخیه ها سوزش داشت

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
وای خدا مگه میشه مگه دماغت الان حس داره با اون همه مش و گچ و پانسمان😂😂😂😂

اره مال منم دوروز بعد عمل یکم خارش داشت نه راه پس داشتم نه راه پیش خیلی بده حاله ادم یه جوری میشه😖😖

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
دیروز پانسمانشو دراودم ولی کچش هست 

دوروزه درش اوردن😨بازم عجیبه حس داری نمیشه دس زد ک 😂