2777
2789
عنوان

دزدی

168 بازدید | 11 پست

سلام دوستان 

من دیروز مدارکم، کیف پولم و موبایلمو دزد برده. کسی تجربه ی همچنین چیزی رو داشته؟ 

میشه بهم بگین دقیقاً کجاها باید برم برای صلب مسئولیت؟ 

اینم بگم خطمو یه طرفه کردم، کلانتری هم رفتم و دادخواست ترتیب دادم، پست هم چک کردم که مدارکمو پست نکرده باشن 😣

مستم کن و از هر دو جهانم بستان... 

چند سال پيش مامانم گوشيش رو دزد برد رفت براي پيگيرى بش گفتن پيدا نميشه ب اين زوديا پيدا هم بشه ديگ بدردت نميخوره!!! مامانمم بيخيال شد فقط خطش رو سوزوند ،اطلاعات گوشي رو نميشد كاريش كرد... مداركتم ك بدردشون نميخوره احتمالا شايد يجا بندازن برن🤔🤔🤔

حالا شايد از چند سال پيش تا الان تغييرى در كنترل دزد ها رخ داده باشه و بشه پيدا كرد..

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال پيش مامانم گوشيش رو دزد برد رفت براي پيگيرى بش گفتن پيدا نميشه ب اين زوديا پيدا هم بشه ديگ ب ...

به منم گفتن 40 روز ردیابی می کنیم ولی امید نداشته باش، دیگه برنمیگرده

پول و موبایلت که دیگه رفته٬ برا سلب مسئولیت هم تا جایی که می دونم کلانتری رفتن و تشکیل پرونده کافیه. 

اما مدارکت رو ممکنه پس بدن فقط طول می کشه. وقتی کیف مامان من رو قاپیده بودن مدارکش رو انداخته بودن توی صندوق پست حدود دو سه هفته ای طول کشید تا بگیره٬ چون طبیعتا روش آدرس یا تمبر که نمیزنن برای همین میره یک قسمت مخصوص تو اداره پست و کمی طول می کشه . بعد چند هفته برو چک اگر بود هزینه ی پست رو می دی مدارکت رو می گیری. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
مدارکو اگر ادم خوبی پیدا بشه میندازه داخل صندق پست  اگرم نیومد المثنی  گوشی هم که فکر نکن ...

ببین الان من فکر مسائل حقوقیشم، یه وقت از مدارکم یا چه میدونم گوشیم نیان سواستفاده کنن؟ نمیدونم کار دیگه ای باید بکنم یا همینا هست فقط 

پول و موبایلت که دیگه رفته٬ برا سلب مسئولیت هم تا جایی که می دونم کلانتری رفتن و تشکیل پرونده کافیه. ...

الان هر مدرکی پیدا بشه، تو سایت پست میزنه. 

به منم گفتن 40 روز ردیابی می کنیم ولی امید نداشته باش، دیگه برنمیگرده

پس قيد گوشي و پول رو بزن ولي خطت رو حتما مسدود كن نتونن استفاده كنن مداركت رو هم گزارش بده ك دزديده شده نتونن سواستفاده كنن .. كار ديگ اى نميشه كرد ❤️

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
الان هر مدرکی پیدا بشه، تو سایت پست میزنه. 

آها اوکی٬ اطلاعات من مال سال ها پیشه! 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
پس قيد گوشي و پول رو بزن ولي خطت رو حتما مسدود كن نتونن استفاده كنن مداركت رو هم گزارش بده ك دزديده ...

مرسی، مدارک رو تو همون دادخواستی که برای پلیس دادیم، نوشتم. جای دیگه هم باید گزارش بدم؟