2777
2789

سلام هفته پیش لاپاراسکوپی کردم و مشخص شد اندومتریوز شدیدی دارم دکترم دکتر منصوری کلینیک نوین مشهده. بهم گف سه ماه طبیعی اقدام کنم اگه نشد برم برای ivf. ولی گف حتی با ivf بیست درصد بیشتر شانس ندارم.کسی هس با وجود آندومتریوز شدید باردار شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۵😔

وا خب سنی که نداری.درمان نداره؟

الان هییییشکی بدون بچه نمیمونه.نهایتش رحم اجاره ایی.که دخترخاله مامانم همینکارو کردو.تخمک و اسپرمشونو گذاشتن تو رحم کس دیگه والان یه دختر ناز داره

وا خب سنی که نداری.درمان نداره؟ الان هییییشکی بدون بچه نمیمونه.نهایتش رحم اجاره ایی.که دخترخاله مام ...

واقعا؟ من فک میکردم رحم اجاره ای فقط اسپرم رو میذارن. چقد عالی.هرچند که من دوس دارم خودم حس حاملگی و زایمان رو تجربه کنم. حس خیلی خوبیه😿

واقعا؟ من فک میکردم رحم اجاره ای فقط اسپرم رو میذارن. چقد عالی.هرچند که من دوس دارم خودم حس حاملگی و ...

نه عزیزم هم تخمک هم اسپرم.بله خوب اینکه خودت این حسو تجربه کنی بهتره ولی میگم یعنی نا امید نباش.خیلیا بودن دکتر به کل ناامیدشون کرده و بعد خدا بهشون داده.برای خدا هیشکار نداره.