2777
2789
عنوان

زن های دست نیافتنی

| مشاهده متن کامل بحث + 9658 بازدید | 22 پست

زنايي كه به خودشون احترام ميذارن و اعتماد به نفس دارن به خودي خود جذاب هستن و نياز نيست كاري كنن كه مرد جذبشون بشه

ولي متاسفانه تو خانواده هاي ايراني اعتماد به نفس دختر رو مي كشن

واسه همين بعد از ازدواج همه سعيشون رو مي كنن كه برررن تو چشم شوهر حالا يا با كنترل كردن يا با اويزون بودن همه ترفنديو امتحان مي كنن غير از بالا بردن اعتماد و عزت نفس

حد و مرز نباشه تو رابطه ی جنسی یعنی تا چه حد؟

منظورم اینه که از چیزایی که میخوان و براشون لذت داره حرف بزنن.خیلیا فانتزی دارن یا بعضیا کلا تو رابطه حرف میزنن.مثلا اگه زن یا مرد ندونن طرفشون چیا دوست داره رابطشون سرد میشه و ناراضی میمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمهایی ک واقعا مشغولیت داشته باشن و نتونن زنگ بزنن یا کم زنگ بزنن:) ن اونایی ک جلو تی وی لم و ز ن ...

خوب من خونه دارم خیلی دلم میخاد مَشغولیت داشته باشم ولی چ کنم😣😣

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

حرمت تو مسایل جنسی رو متوجه نشدم

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
اخه من اصن روم نمیشه بگم دست خودم نیست 😭

خب پس شوهرتون ازکجا بفهمه شما چی دوست دارین؟ زن و شوهرین دیگه رو شدن نداره عزیزم. اگه بتونین با خجالتتون کنار بیاین انقدر باهم صمیمی میشین و زندگیتون شیرینتر میشه که فکرشم نمیکنین.

بهتره تموم اینارو بزارین کنار یه دوره اس اگه شرکت کنید کل زندگیتون رو تغییر میده منم باورم نمیشد ولی بعد کم کم معجزشو تو زندگیم دیدم، ازت یه زنی میسازه که کل فامیل محو رفتارات بشن، تموم سیاست های زندگی و زن قوی و با اعتماد به نفسو با فیلم بهت توضیح میده، اسم دورشم زن کاریزماس

این تلگرامشونه @ZEEENDEGY

این اینستاشون @mindandlove1