2777
2789
عنوان

برا خشنودی و ظهور امام زمان صلوات

126 بازدید | 20 پست

سلام خانومها میخواستم یه مطلبو بگم .مادر امام زمان اسمش نرجس خاتون هست تو دعاهاتون از بانو نرجس خاتون بخوایین که از پسرش امام عصرمون حاجتمونو بخواد و امام زمان رو هم قسم بدین به مادرش.

انشالله حاجت روا میشین

التماس دعای شدید دارم خانومها

الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل الفرجهم

نیت کردم مرسی

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون بابت تاپیک عزیزم🌺

اونم تو روز جمعه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها یکی از فامیل هامون دیروز تصادف کرد. امروز خاکسپاریش هست. برای آرامشش دعا کنین

۲۵ سالش بود 😔😔

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
خانما میشه دعا کنید منم خونه دار شم و برای زندگی برم قم!😢😢😢😢

ای جون❤️

من براتون خیلی دعا میکنم

خودم ساکن قمم و آرامشی که اینجا دارم و هیچ جا نداشتم(شهرای زیادی زندگی کردم)

کجا ساکنین شما

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸