سلام دوستان فکر کنم تو تمام تاپبکها اینو گفتم که بچه دوم میخوام و شرایط مالی معمولی داریم و خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه و خونه وماشین داریم دلم بچه دوم میخواد پسرم ۴ سالشه و اگر میخوام بیارم باید زودتر تصمیم بگیرم و بیارم دو سه بار هم اقدام کردم و حامله نشدم و همه بهم میگن اوضاع مملکت داغونه و بدتر هم میشه!!!!همه میگن نیار دیوونه ای بیاری خودمم میدونم مملکت افتضاحه اوضاع اقتصادیش ولی از یه طرف هم سن پسرم داره بیشتر میشه این حس لعنتی رو چی کارش کنم افسرده شدم میخوام برم لوله هامو ببندم که حداقل بدونم دیگه حامله نمیشم خیالم راحت بشه خسته شدم از دودل بودن کارم شده گریه
یه دونه اینجوری هم بچه ات تنهاست هم خودت دوس داری حامله بشی بعد پشیمون میشی ؛ میتونی یه شش ماه صبر ک ...
ممنونم گلم از راهنماییت همتون خیلی ارومم کردین هر چند توقع داشتم بیستر بیان نظر بدن ولی اینجا تاپبکهای سر کاری بیشتر طرفدار داره انگار پس شما هم میگین چند ماه دیگه صبر کنم بعد بیارم اره واقعا مبترسم پشیمون بشم نیارم
مامیساسی اگه واقعا میتونی تو این اوضاع مملکت ک خودتم میدونی بچه دوم رو تامین مالی کنی خب بیار. جدا ازینکه فردامون معلوم نیس جنگه یا خشکسالی و قحطی. خودت بهتر میدونی عزیزم. من ب شخصه منصرف شدم. چون نمیتونیم خرج دوتا بچه رو بدیم واقعا فعلا.تا بعد ببینیم بهتر میشه یا بدتر. بنظرم فعلا یکم صبر کن بعدا تصمیم بگیر