2777
2789
عنوان

سوال؟؟؟؟؟

134 بازدید | 5 پست

دوستان کسی اطلاع داره چطور بیمه تکمیلی کنم؟؟؟واسه زایمان میخوام ولی هنوز باردار نیستم.یه بیمه رفتم گفت باید تا ۹ماه باردار نباشی بعد از۹ماه باردار بشی؟؟؟!!!میشه راهنماییم کنین چطوره؟؟؟

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

کسی اطلاعی نداشت؟؟؟؟!!!!

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

هر بیمه تکمیلی یه جوریه،با هم فرق دارن.

باید از نمایندگی هاشون بپرسی.

مثلا بیمه تکمیلی دی دو تا طرح داشت، یه طرحش تا یک میلیون پول زایمان میداد، و طرح دیگه اش که گرونتر بود، تا دو میلیون پول لازمان میداد.بعضی بیمه تکمیلی ها، همه سونوگرافی ها و بیمارستان ها و زایشگاهها را قبول ندارن، و جایی که اونا میگن باید بروی سونو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تحت پوشش بیمه همسرمم.اونجا بیمه تکمیلی نمیکنن.رفتیم چند جا پرسیدیم یا میگفتن نداریم یا اینکه دوره انتظازشون طولانی بود.خیلی گیج شدم.نمیدونم چکار کنم.میخوام اگه باردار شدم برم بیمارستان خصوصی