2777
2789
هر کسی وضعیتش فرق داره ،من از اول زیره دلم و وسط پاهام درد می کنه در استخون هم دارم ،معمولا اول بارد ...

حالت تهوعم داشتی؟؟؟من هفته شش زیادبود ولی دیگه درحدهفته ای یباره امروز دست کردم توگلوم همچی بالااوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز واسه این یکی مشکلی ندارم ولی سر بچه اولم همون اوایل دلدرد و کمر درد داشتم بعدم رگ سیاتیک پام می ...

منم بعدسه سال بالطف خداباردارشدم هفته شش فهمیدم باردارم همون موقع لکه بینی داشتم دکترشیاف پروزسترون دادداد الحمدالله قطع شد ولی این روزا به شدت لگن درددارم 

منم یه سوال دارم الان ۱۰روزه ازموعدپریودیم گذشته ونشدم ترشحمم خیلیه موقع رابطه هم خیلی ببخشید درد زیادی گرفتم بعدم ترشحم یکم صورتی خیییلی کمرنگ شدبه نظرتون علتش چیع

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اول بارداری بخاطر تغیرات هورمونی بدن هر فردی عکس العمل خاصی نشون می ده بهتره هر درد یا اتفاقی که برا ...

خدایی ناکرده علایمت حاملگی خارج ازرحم یاسقط که نیست ؟؟؟

حالت تهوعم داشتی؟؟؟من هفته شش زیادبود ولی دیگه درحدهفته ای یباره امروز دست کردم توگلوم همچی بالااورد ...

صبح و شب ،صبح چون خالی بود اسید معده و شب چون حدوداع یه ربع بعد غذا بود غذا بالا می اوردم

برو بی بی چک استفاده کن 

هنوزاستفاده نکردم نمیدونم شایدفردامس فردابگیرم گفتم ببینم کسی اینجوری شده

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
من حالت تهوعم کم شده بااینکه تازه هفت هشتم ولی همش نگرانم 

نگرانی و استرس بدترین چیز برای یه خانم بارداره،هر روز وهر هفته حالت هات عوض می شه ،اگه مشکلی نداری از الان ورزش هارو شروع کن البته اونایی که مال الانته مغز هارو خوب مصرف کن مثل پسته و بادوم مویز هم همین تور،سعی کن وزن هم اضافه نکنی تا شش ماهگی بیستر از دو کیلو نشه ،تو خونه هم نمون من تا فهمیدم باردارم رفتم کلاس ثبت نام کردم .