سلام خانوما من ده ماهی هستدکه اقدام کردم برای بارداری ولی هنوز هیچی که هیچی. تقریبا سه چهار سالی هست که پریم کم شده بود نسبت به قبل قبلاها هفت روزه پاک میشدم شده بود پنج روزه ولی سه چهار ماهی میشه که پریودم بیش از حد کم شده شده دو روزه حتی تو این دو روز هم خیلی کمه میزانش. رفتم سونو گفتن نه کیست داری نه تنبلی تخمدان. ولی ازمایش دادم ذخیره تخمدانم کمه زیر دلم تخمدان چپم مخصوصا درد میکنه میخواستم بدونم کسی همچین مشکلی داشته خیلی نگرانم کرده چرا باید پریودم دوروزه باشه اونم مثل لکه بینی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا نمیدونم و نمیتونم توضیح بدم ولی باعث ناباروی میشه و بافت هایی که باید داخل رحم باشه میاد تو شکم و انگار تو شکمت پریود اتفاق میفته و کل شکمتو میتونه بگیره و بزنه به روده و مثانه و تخمدون.