2777
2789
عنوان

خوشگل و خوشتیپاش بیان یه سوال😎

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 32 پست

چه تاپیک خوبی 

واسه منم سوال بود ، گفتم  برم لیزر یا برم برنز کنم 🧐 انقد که به خودم‌نرسیدم حالم داره از خودم بهم میخوره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال. چرا خانم های ایرانی اینقدر اصرار دارن خودشون رو غیر طبیعی کنن و یه انگولی (ببخشید واژه بهتر از این پیدا نکردم)  به خودشون بزنن؟!!!!

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
یه سوال. چرا خانم های ایرانی اینقدر اصرار دارن خودشون رو غیر طبیعی کنن و یه انگولی (ببخشید واژه بهتر ...

برا دل خودمون برا شاد شدن خودمون ، غیر طبیعی به نظرم خوب نیست اما خوب زیبا شدن اعتماد به نفس ادمو زیاد میکنه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت
یه سوال. چرا خانم های ایرانی اینقدر اصرار دارن خودشون رو غیر طبیعی کنن و یه انگولی (ببخشید واژه بهتر ...

بنظرم چون تنوع توی زندگیشون نیس میخوان یه تنوعی به خودشون بدن 

خدا هرچی بی وجدانه از روی زمین برداره
برا دل خودمون برا شاد شدن خودمون ، غیر طبیعی به نظرم خوب نیست اما خوب زیبا شدن اعتماد به نفس ادمو زی ...

موافقم باهات غیر طبیعی شدن اصلا خوب نیس بعصیا اصلا نیاز به هیچ عمل زیبایی ندارن اما میرن عمل میکنن این خیلی بد هس

خدا هرچی بی وجدانه از روی زمین برداره
موافقم باهات غیر طبیعی شدن اصلا خوب نیس بعصیا اصلا نیاز به هیچ عمل زیبایی ندارن اما میرن عمل میکنن ا ...

الان مثلا ناخن های تیز مثل جادوگرا طبیعیه؟؟؟  که نصف خانم ها رو دست شونه؟؟؟ 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
برا دل خودمون برا شاد شدن خودمون ، غیر طبیعی به نظرم خوب نیست اما خوب زیبا شدن اعتماد به نفس ادمو زی ...

مثلا مژه یه متری که میخوره به ابرو شون یا ناخن های بلند و تیز یا لب های پر از ژل و یا ابروهای هاشور و تاتو و.... همه طبیعی،هست که روزانه هزاران زن انجامش میدن؟!!!