2777
2789
عنوان

بیماری چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 7048 بازدید | 32 پست

علائمش چى هست؟مادرمنم اينطورى شده ميگن شبكيه مشكل داره

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیق بخوام بگم از بهمن ۱۴۰۱ شروع شد دارو هم فقط اپلرنون یا الدرون بهم داد دکتر که تاثیر زیادی نزاشت ...

سلام

همسر من یکسال هست که این مشکل رو داره و با توجه به اینکه آمپول ویزوداین توی ایران نیست خیلی دچار استرس و غم شدیم .تنها بیمارستانی هم که شرایط درمان رو داره فارابی تهران هست که اونم چون آمپول نیس فعلا نمیشه

برید اونجا ویزیت می‌شید فرم درخواست ویزوداین پر میکنن براتون و توی نوبت میذارن هرازگاهی چن تا میاد که نوبتتون بشه بهتون ز میزنن

توی این مدت همسرم توی همون بیمارستان فارابی یکبار لیزر معمولی انجام داد.وقتی نوبت ما رسید برای ویزوداین در کمال ناباوری بعد از عکس گفتن مایعی پشت شبکیه نمونده و نیازی به عمل و آمپول نیس😊

برای این بیماری فقط باید بیخیال بیماری بشید.

همسرم مدتی واقعا بیخیال بیماری شده بود و قرص پلرون هم هر شب یکی میخورد.البته هنوز دیدش برنگشته اما همین ک پیشرفت نکرده و مایع جمع نمیشه خیلی عالیه

دکتر گفت زمان می‌بره تا دید قبل از بیماری برگرده 

امیدوارم شما هم ب زودی خوب خوب شید

استرس نداشته باشید

بیماری شاید اسم و حالت ترس آوری داشته باشه اما خوب میشه

همسر من خدای استرس هست که انقد دوره درمانش زمان برد

ایشالا برای شما زودتر باشه

سلام همسر من یکسال هست که این مشکل رو داره و با توجه به اینکه آمپول ویزوداین توی ایران نیست خیلی دچ ...

ممنون از توضیحاتتون

بله منم الان چند ماهه قرص اپلرنون 25 میخورم

خطوط رو کج و اجسام رو کوچکتر میبینم

تو شب رانندگی برام خیلی سخته

نگرانی از اینه که چند وقت دیگه گواهینامه م وقتش تموم میشه چطور برم واسه تمدید چون قطعا قبول نمیکنن

منم با اسنپ کار میکنم

آنقدر دکتر رفتم و هر کی یچی میگه خسته شدم

دیگه توکل بر خدا

اینم قسمت ما بوده دیگه

ممنون از توضیحاتتون بله منم الان چند ماهه قرص اپلرنون 25 میخورم خطوط رو کج و اجسام رو کوچکتر میبین ...

خوب میشین نگران نباشین

بیماریش ادمو خیلی مترسونه...درکتون میکنم

اما اصلا بهش فک نکنین خودش خوب میشه

همون اپلرون تاثیر می‌ذاره ما هم پنج تا دکتر رفتیم همه همینو گفتن به بیماری فک نکن هی چشم رو باز و بسته نکن که تغییر بیناییتو بفهمی

اگه امکانش براتون هست بیمارستان فارابی تهران برید

همسر من رگ های پشت چشمش هم تحت فشار خونریزی کرده بود خانم دکتر خوش طینت لیزر کرد رگ ها رو و گف حالا برای کم شدن مایع پشت چش هم شاید تاثیر بذاره و گفت پنجاه پنجاه جوابه

حالا نمی‌دونم اثر دارو بود یا همون عمل که خوب شد چشم همسرم

ایشالا شما هم خوب میشین مطمین باشین

خوب میشین نگران نباشین بیماریش ادمو خیلی مترسونه...درکتون میکنم اما اصلا بهش فک نکنین خودش خوب میش ...

دوستان اگه پزشک خوبی که تخصصش این بیماری باشه می شناسید خواهش می کنم معرفی کنید. من یکساله درگیر این بیماری هستم  و تحت نظرم چند بار خودش خوب شد ولی با کوچکترین استرس و عصبانیت عود کرد و الان دکتر گفته که بیناییم آسیب دیده چون اون رگی که درگیر شده پشت مردمکم قرار داره و دکترا می ترسن دست بزنن آنژیو چشم هم رفتم در نهایت دکترم گفته که مجبورن تزریق کنن تو چشمم چون داره بیناییم بدتر و بدتر می شه و سلولهای مردمک آسیب دیده .ضمنا یکساله اسم نوشتم واسه آمپول ولی نیست و دکتر گفت همشون تاریخ گذشته و تقلبیه   

خودم این چند ساله چند تا د کتر مختلف رفتم ولی دنبال کسی هستم که تو این زمینه تبحر داشته باشه چون بقیه شون فقط می گن کاری نمی شه کرد.

دوستان اگه پزشک خوبی که تخصصش این بیماری باشه می شناسید خواهش می کنم معرفی کنید. من یکساله درگیر این ...

عزیزم بیمارستان فارابی تهران 

خانم دکتر خوش طینت

مطب هم ندارن فقط بیمارستانن

همسر من رو بدون ویزوداین عمل لیزر کردن وگفتن پنجاه درصد شاید جواب بده ک خداروشکر داد

کلا زیاد ب بیماری فکر نکن خوب میشه البته می‌دونم خیلی سخته

با سلام و خسته نباشید من دچار ماکولا شدم و چشم راستم درگیره.و آمپول ویزوداین رو تجویز کردن من کلی گشتم و بالاخره پیدا کردم.ساخت امریکاهست  و تا۷/۲۰۲۴ انقضا داره من ب یک دوزش نیاز دارم اگر کسی دوز دومشو نیاز داره لطفاً اطلاع رسانی کنید تماس بگیره.

09224443390

سلام دوستان عزیز من از سال ۱۳۸۹ درگیر مریضی بیماری چشمی csr شدم  تا حالا دو بار چشم سمت چپم و یک بار چشم سمت راستم درگیر این بیماری شده و لیزر کردم الان ششم دی ۴۰۲ � اول برجش باز چشم سمت چپم باز درگیر این برنامه شده حالا نمی‌دونم مشروب خوردم یا سیگار کشیدم اینطوری شده

این مریضی اصلاً ترس نداره من شمارمو می‌ذارم اگر کسی می‌خواد نظری داشته باشه یا می‌خواد مشاوره‌ای کنه من می‌تونم کمکش کنم اصلاً نترسید من در خدمت شما هستم 09354063546 مجید