2777
2789
عنوان

بیماری چشمی

7047 بازدید | 32 پست

20 اردیبهشت دید چشم راستم خیلی تار شد . رفتم متخصص گفتش دو سه ماه اینطوری هست بعدش خود بخود خوب میشه . اگر بعد سه ماه خوب نشد اونموقع لیزر میزنیم . اسم بیماری CSR هست . کسی تا حالا همچین موردی دیده ؟؟

یا ساتر العورات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام شما خوب شدین؟ من یک سالی هس درگیر چشم درد سردردم. تازه فهمیدن که این بیماری رو دارم. خیلی عکس و آنژیوگرافی چشم انجام دادن. میگن آمپولی که واس لیزر استفاده میکردن تو ایران نیس. به این زودیا خوب نمیشم

عزیزم میشه بگی خوب شدی؟اگه آره بعد از چندماه و چکار کردی

همسر من دو هفته است کمی تار و کج میبینی خطول رو رفت دکتر گفت مایع زیر شبکیه داری باید استرس نداشته باشی حالا خیلی ترسیده لطفا جوابمو بده خیر ببینی 

عزیزم میشه بگی خوب شدی؟اگه آره بعد از چندماه و چکار کردی همسر من دو هفته است کمی تار و کج میبینی خط ...

سلام خانم وقتتون بخیر
ببخشید مزاحم شدم
پیامتون رو در یکی از صفحات csr دیدم که نوشته بودید همسرتون مبتلا شده میخواستم بپرسم ببینم خوب شدن یا نه چون منم دو ماهه درگیر شده چشم راستم
اگه خوب شدن چطوری بوده ممنون میشم جواب بدید

سلام خانم وقتتون بخیر ببخشید مزاحم شدم پیامتون رو در یکی از صفحات csr دیدم که نوشته بودید همسرتون مب ...

سلام وقت شما هم بخیر بله خداروشکر همسرم یکماهی هست کاملا چشمش نرمال شده البته دکتر نرفت ولی دیگه دیدش مثل چشم سالمش شده 

دقیقا پارسال همین موقع بود یه روز همسرم گفت میرم بیرون تو روز چشم چپم مرکز رو سیاه میبینه و دیدم ضعیف شده فک کنم چشام ضعیفه همون فرداش رفت دکتر و دکتر عکس لیزری نوشت و گفت پشت شبکیه چشمتون مایع جمع شده پرانول و یه قرص فشار خون بود انگار بهش داد یکماه استفاده کن دوباره بیا و تاکید داشت ک بدون عینک آفتابی بیرون نره همسرم داروهاشو استفاده کرد و دائما عینک زد تو روز 

خلاصه بعد یکماه اون سیاهی که مرکز بود رفت ولی همه چی رو جمع شده میدید و منحنی و تار ولی هر کاری کردم دیگه دکتر نرفت ولی دیدش خداروشکر هی بهتر میشد بعد چندماه دیگه تار نمیدید بعد کم کم کوچیک نمیدید و الان دو هفته پیش بعد از یکسال گفت دیکه خط صاف رو منحنی نمیبینم و دیدم مثل چشم سالمم شده 

دکتر گفته بود تو اکثر موارد این مایع خودش جذب میشه که مال همسرم اینطور بود فقط باید آرامش داشته باشید و استرس خیلی براتون بده من از روزی ک فهمیدم همسرم این مشکل داره تنش و استرس رو خیلی کنترل کردم حتی به مادرشون زنگ زدم و گفتم دکتر گفته استرس نداشته باش لطفا خبری یا چیزی نگید ک استرس بگیره چون پدرشون مریض مادرش هر روز زنگ میزد بیا حال پدرت بده و این بنده خدا استرسی میشد 

سلام وقت شما هم بخیر بله خداروشکر همسرم یکماهی هست کاملا چشمش نرمال شده البته دکتر نرفت ولی دیگه دید ...

سلام خانم وقتتون بخیر

ممنون از توضیحات جامع و کاملتون و خدا رو شکر که همسرتون بهبود یافتن

منم مرکز دیدم تقریبا سیاهه و خطوط رو کج و اجسام رو دورتر میبینم

شب ها هم که خیلی بدتر می‌شه رفتم دکتر داروی اپلرنون داد ولی تا الان تاثیری نزاشته

ممنون می‌شم راهنمایی کنید که چه داروهایی مصرف می کردن و چه کارهایی میکردن

الان من مدام عینک دودی میزنم و سعی میکنم تو افتاب نرم رانندگی برام سخت شده 

کارم تو اداره با کامپیوتره که متاسفانه الان خیلی برام سخت شده

چند تا دکتر رفتم یکیش میگفت دائمیه و دیگه خوب نمیشه

یکیش میگفت باید بری فارابی یا نور تزریق کنی که حدود چهل میلیون هزبنه س میشه

سلام خانم وقتتون بخیر ممنون از توضیحات جامع و کاملتون و خدا رو شکر که همسرتون بهبود یافتن منم مرکز ...

خواهش میکنم اگه به تازگی اینطور شدید زمان بدید و دارو مصرف کنید ببینید چطور پیش میره اگه نتیجه نداد بعد برید شیراز ولی من موقع ای ک همسرم اینطور بود خیلی تحقیق کردم اکثرا خود ب خود خوب میشن 

داروشون یه پرانول بود و یه قرص فشار دوتا قطره که یکیش اشک مصنوعی بود حالا تو دارو نگاه میکنم پیداش کردم میگم خدمتتون ولی مراقبتش دقیقا یه عینک آفتابی خوب در روز کنترل استرس و مصرف داروها همسر من فقط یک چشمش بود و تو روز بیشتر اذیت بود تا شب کارش هم صبح تا شب کامپیوتر هست بنظرم بازم دکترتون رو عوض کنید یه دکتر معتمد پیدا کنید انشالله شکا هم خوب میشد همسرم دقیقا پارسال تیرماه این مشکل پیدا امسال اواخر خرداد خوب شد البته تو این یکسال رو ب بهبود بود

خواهش میکنم اگه به تازگی اینطور شدید زمان بدید و دارو مصرف کنید ببینید چطور پیش میره اگه نتیجه نداد ...

دقیق بخوام بگم از بهمن ۱۴۰۱ شروع شد

دارو هم فقط اپلرنون یا الدرون بهم داد دکتر که تاثیر زیادی نزاشته الان حدود شش ماه گذشته

چند تا دکتر هم رفتم

اکثرا میگفتن خود بخود خوب میشه اگرم نشد دیگه دائمیه

یا میگفتن باید تزریق کنید که هزینه امپولش چون بیمه نیست بالاست