2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد سقط😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 56 پست
نه واسه سقط هم هست اگه سن بارداریت کم باشه راحت سقط میکنی هم من هم خواهرم اینجوری سقط کردیم. خودم با ...

تا چند هفته كاربرديه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نمیشه با سونو جواب قطعی گرفت چون هفته های اول ممکنه رشد متوقف بشه بعد دوباره رشد شروع بشه.بتا ...

من الان تقریبا یک هفته بود که خونریزی داشتم

خون غلیظ

که حتی با شیافم قطع نمیشد

سه بار رفتم جاهای مختلف

همه بهم یه حرفو زدن

چون من الان 7 هفته ام ولی سام بارداریم 5 هفته است. از دو هفته پیش دیگه رشد نکرده

ضرری برام نداره؟ 

نه عزیزم فقط درد و خونریزیت خیلی بیشتر از پریود میشه که طبیعیه چون سقطه ولی خوب میشی باید بعد از شروع سقط خودتو تقویت کنی یکی کنارت باشه ازت نگهداری کنه تا خدایی نکرده از خونریزی فشارت نیوفته... من خودم سقط کردم با خونریزی زیاد دوبار... هیچیم نشد سرحال و سالمم الانم دومی رو باردارم نگران نباش خدا زنهارو خیلی قوی آفریده مطمینم چند ماه دیگه باز خبر بارداریتو میزنی و ۹ ماه بعد تاپیک زایمانتو...

خدایا شکرت
نه عزیزم فقط درد و خونریزیت خیلی بیشتر از پریود میشه که طبیعیه چون سقطه ولی خوب میشی باید بعد از شرو ...

ببخشيد افسنطين چيه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
اینم اسم یه دارو گیاهیه که به سقط کمک میکنه و کنار عروس پشت پرده و تخم جعفری  اگه مصرف بشه رد خ ...

مرسي مهربون🌹🌹

من الان تقریبا یک هفته بود که خونریزی داشتم خون غلیظ که حتی با شیافم قطع نمیشد سه بار رفتم جاهای ...

نمیخوام امیدوارت بکنم ولی دوست خواهرم ساک حاملگی ۸ میلی بود و متوقف شده بود و خونریزی هم داشت و حتی فرم ساک هم ناجور بود و دکتر هم گفته بود سقط ولی بعد دو هفته دوباره رشد شروع شد الان دختر ۶ ماهش بغلشه فعلا چیزی برا سقط نخور اگه قرار باشه سقط بشه خونریزی خیلی بیشتر میشه و تبدیل به لخته بزرگ میشه

بمیرم برات الهی قلبم به درد اومد من سر پسرم اینجوری شدم با بدبختی نگهش داشتم ولی خدا لطف کرد وبهم برش گردوند من زایمان زودرس گرفتم درد داشتم با امپول وقرص نگهش داشتم ولی 9ماه استراحت مطلق داشتم به دنیا اومد 5 کیلو بود کپلی مامان ولی یک هفته تو دستگاه بود نمیزاشتن من ببینمش چون دور از جونش امیدی به بودنش نبود خون بالا میورد وقتی فهمیدم دیونه شدم به خدا تا ا ماهگیش من همش بیمارستان بودم یهو کل بدنش ورم کرد همه فکر میکردن بچه 4 ماه است ولی خدارو شکر خدا خواست وموند واسم انشاالله دفعه بعد یه جیگر خوشگل خدا بهت میده ناراحت نباش مامانی

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
نمیخوام امیدوارت بکنم ولی دوست خواهرم ساک حاملگی ۸ میلی بود و متوقف شده بود و خونریزی هم داشت و حتی ...

افرین دوستمون درست میگه بزا شاید خدا خواست وموند واست الان کاری نکن اگه بخواد سقط بشه بدنت خودش عکس العمل نشون میده و میوفتی رویخونریزی شدید 

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
خیلی ممنون پارسال خرداد تا فهمیدم باردارم خود به خود افتادم به خونریزی و سقط شد.  امسالم حتی ...

ببین عزیزم حتما حکمتی توش بوده من ۸ سال پیش همون اول ازدواجم باردار شدم سر ۸ هفته سقط شد اینقدر ناراحت بودم که حد نداشت ولی مامانم اون زمان حرف خوبی زد گفت خداروشکر کن که الان سقط شد میگه بچه زیر سه ماه مثل شکوفه درخت سیبه اگه هنوز گلش باز نشده از درخت بیوفته یعنی یه مشکل بزرگی داشته حتما اگه بمونه تبدیل به یه سیب ناقص و زشت میشه ... پس همون بهتر خدا خودش یه نسیم فرستاده و انداختش حتما میخواد بعدا یه سیب سرخ و قشنگ بهت بده....

خدایا شکرت
افرین دوستمون درست میگه بزا شاید خدا خواست وموند واست الان کاری نکن اگه بخواد سقط بشه بدنت خودش عکس ...

اخه دقیقا تا دیروز من خونریزی خیلی غلیظ زرشکی داشتم ولی از دیروز قطع شده و تبدیل شده به لکه بینی خون قرمز شفاف فقط شدت پیدا نکرده. 

سه روزه دردهای زیر شکمی وحشتناکی دارم

اخه دقیقا تا دیروز من خونریزی خیلی غلیظ زرشکی داشتم ولی از دیروز قطع شده و تبدیل شده به لکه بینی خون ...

خوب بازم صبر کن و یکم استراحت کن شاید واقعا امیدی باشه و خدا خودش کمکت کرد که بمونه.. دکترتو عوض کن

خدایا شکرت