2777
2789
عنوان

یه سوال درمورد سقط😔😢

563 بازدید | 56 پست

سلام بچه ها

من دیشب برای سومین بار که سونو دادم فهمیدم برای بار دوم جنینم سقط شده و حالا من باید به دفعش کمک کنم😭😭😭

به جز زعفرونو عسلو یه سری کارای سنگین انجام دادن، چی کار بکنم که زودتر دفع شه؟ 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلی زرشک رو دم کن و داخلش کلی زعفرون بریز بخور.بعد برو حموم داغ شکمتو با اب گرم ماساژ بدی زود جواب م ...

خیلی ممنون

پارسال خرداد تا فهمیدم باردارم خود به خود افتادم به خونریزی و سقط شد. 

امسالم حتی ساک بارداری داشتم ولی از هفته 5 دیگه رشد نکرد😢

خیلی ممنون پارسال خرداد تا فهمیدم باردارم خود به خود افتادم به خونریزی و سقط شد.  امسالم حتی ...

ایشالا خیلی زود دوباره باردار میشی عزیزم. غصه نخور

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین

اصلل به کار سنگین و بار سنگین فک نکن جز افتادگی رحم هیچ سودی نداره

فقط تخم شوید دم‌ کن توش شیره انگور بریز کامل بخور 

من دوتا سقط داشتم که خدارو شکر به کورتاژ نرسید

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
خیلی ممنون پارسال خرداد تا فهمیدم باردارم خود به خود افتادم به خونریزی و سقط شد.  امسالم حتی ...

عزیزم اصلا ناراحت نباش حتما قسمت بوده.کاری ک گفتمو انجام بده من دقیقا مثل شما یک بارداری پوچ داشتم سقط نمیشد با همین روشی ک گفتم کامل سقط کردم

ایشالا خیلی زود دوباره باردار میشی عزیزم. غصه نخور

مگه میشه غصه نخورد؟ 

این همه مدت منتظر باشی، تو این راه هزار جور درد بکشی و همه رو تحمل کنی برای رسیدن به این لحظه بعد خوشحالیت فقط یه هفته باشه. 

هعی😔😔