الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشكلشون :گير افتادن زير دست به احمق عوضي رواني بدبخت بيكار بي پول بي عرضه ناتوان جنسي ......... بگير برو تا آخر
دليل طلاق نگرفتن : نداشتن خونواده درست حسابي خونواده داغون و بعضا بي پول
خلاصه ميشه سوختن و ساختن و مردن
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
😁واقعا میخوام بدونم ما خانوما ترسامون چیه و چرا جدا نمیشیم.انگار یه خودآزاریه موندن با مردی که اذیت ...
خودآزاری نیست امیده ... امید به تغییر و کاملا هم درسته ... کسی که روابطش مشکل داره راهش طلاق نیست باید تغییر کنه و تغییر بده تا درست شهرابطه اش وگرنه طلاق هم بگیرنه دوباره هم ازدواج کنن ولی تغییر نکن دوباره همون اتفاقا میافته ... دیگه ذات زن ها مثل هم هست و ذات مردها هم مث هم ...
من شاغلم و وابستگی ان چنانی ندارم. ولی ب شخصه فقط ب خاطر خانواده ها جدا نمیشم. ۱۰۰ درصد ...
زندگی منم برای خیلی ها مثال زدنی بود ولی الان که اینقدر درد دارم و یه چیزایی بروز میدم همه شوکه میشن و فقط گریه میکنن برام.تازه یکمشو تعریف ک میکنم اینطور میشن.
از جدایی هم بدم میاد.برای خانواده هم افت هست و به هرحال بعد از جدایی خیلی طول میکشه تا آدم سرپا بشه.نه بخاطر اون شوهری ک از دست رفت بلکه بخاطر شکستی که وارد شده
خب سرزنش اطرافیان. ترس از طرد شدن از جامعه. اینکه همش سوال که چرا جدا شدی؟ و اینکه بعد از جدایی به خاطر شرایط زن و جامعه احتمال تنها موندن و خیلی زیاده و اینکه بخایی تنها زندگی کنی جامعه ما مخصوصا شهرای کوچیک نمی پذیرن و اینکه من خودم سه سال عقد بودم و چهار ماهه ازدواج کردم و بخوام جدا بشم میگن چقد زود و اینکه من تازه دارم تو کارم پیشرفت میکنم و اگه جدا شم باید برگردم شهر پدر مادرم و کارمو از دست میدم و اینکه سرکارما فقط نیروی متاهل قبول میکنن و اگه منو بیرون نکنن به خاطر مطلقه بودنم یدونم مشکل ساز میشه
من شاغلم و وابستگی ان چنانی ندارم. ولی ب شخصه فقط ب خاطر خانواده ها جدا نمیشم. ۱۰۰ درصد ...
منم ی همچین وظعیتی گیر افتادم تقریبا، ولی با نزدیک شدن ب 30 سالگی، دیگه ن اون کشش رو دارم، و دیگه حس میکنم داره عمرم تموم میشه تا کی واسه بقیه زندگی کنم، کی دیگه باید واقعا اونجوری ک دلم میخواد زندگی کنم.
اما فکر کنم همین زندگی رو ادامه بدم تا وقتی ک دیگه خیلی دیر شده باشه و ارزش نداشته باشه راه برگشت.