2777
2789
عنوان

داستان زندگی یاسمینگولا

2147 بازدید | 141 پست

سلام امشب دلم گرفته بود داستان زندگیم رو تا الان ک تو این سن هستم براتون نوشتم ک بخونین..اگر دوست داشتین..

از قبل نوشتم ..فقط باید یکم تحمل کنین ک کپی کنم اینجا 

Ya hazrate عشق madadi

می‌خوام براتون داستان زندگیمو تعریف کنم..

من توی یه خانواده بدنیا اومدم ک فامیلای پدریم اصلا مذهبی نیستن و برعکس خانواده مادریم خیلی مذهبی اند درحدی ک دو تا از خاله هام طلبه اند و دوتا از شوهر خاله هامم روحانی اند و دوتا داییمم روحانی اند

.

من تک فرزندم..مامان بابام سواد ندارند..اینم بگم ک مامان بابام با آدمهای بیسواد دیگه خیلی فرق دارند😔..توضیح میدم براتون..

اون زمونها ک مادربزرگم مادرم رو حامله بود خیلی بچه داشت.. وضعیت مالیشون افتضاح بود ..برا همین یکی درمیون بچه هاش ازنظر حافظه و گیرایی خوب و بد شدن..

مامانم ناراحتی اعصاب داشت قبل ازدواج..

Ya hazrate عشق madadi:

بابام ولی حافظش خوبه اما آدم توسری خوری بود از بچگی..اعتماد بنفس نداره..خجالتیه و اصلا نمیتونه از حقش دفاع کنه..

بابای بابام همه بچه هاش رو فرستاد مدرسه الا پدر منو😒😒😒 گفت خودم می‌خوام درس یادش بدم ک آخرم نداد..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Ya hazrate عشق madadi:

من وقتی دنیا اومدم توی خونه ارثی بابام زندگی میکردیم..من مامانم بابام..

اون خونه گاز نداشت..آب نداشت و ما از آب چاه استفاده میکردیم ..ولی برق داشت..

حموم نداشت..دسشوییشون هم ازون قدیمیا بود ک تو حیاط بود و لوله آب کشی و اینا نداشتیم و ب سبک قدیم کارامونو میکردیم! تازه روی سر دسشویی هم با پلاستیک و چوب پوشونده بودیم ک بارون نخوره تو سرمون..(گیلانه اینجا)..

همیشه هم تو سقف اون دسشویی مارو مارمولک قایم میشد😭😭😭..

Ya hazrate عشق madadi:

از جزییات میگم ک قشنگ ببینین در چ شرایطی بودم..

خلاصه من تا ۴/۵سالگی با مامان بابام زندگی میکردیم ۳ تایی تو اون خونه..اینم بگم ک بابام کارگری میکرد ..کشاورزی هم حتی بلد نبود..مردم هم کمک مالی میکردن بهمون 😔😔..

یه عمو داشتم ک توی یه شهر دیگه ازدواج کرده بود و از بابام کوچیکتر بود.. دوتا پسر داشت از من دوسه سال بزرگتر.‌

عموم تصادف کرد و تو تصادف یه چشمش کور شد ..بعدش اومدن گیلان..اون جا ک ما زندگی میکردیم ارثی بود و بنام بابام نبود..دوتا اتاق داشت ک ما توی یکیش فقیرانه زندگیمون رو میکردیم..

اومد و

Ya hazrate عشق madadi:

بازن و بچه ش رفتن توی اون یکی اتاق نشستن..

مرد یه چشم زندگیم عموم کابوس بچگیام بود..خیلی شکنجه میداد مارو..همیشه مامان بابامو کتک میزد..سر قضیه تصادف روحی روانی بهم ریخته بود و دست بزن پیدا کرده بود..

هنوزم روی سر و دست و پای بابام علامت شکستگی ها هست..ک با چوب زده بود و خونی کرده بودش..

مامانم با اینکه بیسواده

خیلی این ور اون ور میرفت..عموم بدش میومد..تو اتاق زندانیش میکرد..

دوستاش رو می آورد تو خونه و مواد می‌کشیدند و ما حق نداشتیم از اتاقمون بیایم بیرون..یادمه مادرم دسشویی داشت رفت بیرون ..وقتی برگشت با چشمای گریون..خونی.. عموم با چوب میخ دار کلی زده بودش😞😞 هفت سالم شد..

Ya hazrate عشق madadi:

اینم بگم که..هیچ وقت خونمون مهمون نمیومد چون مامانم آشپزی بلد نیست😔😔😔هیچی هیچی هیچی....

همیشه دوست داشتم جای دختر همسایمون باشم ک کلی مهمون براشون میومد..

خلاصه هفت سالم شد و قرار شد برم مدرسه.. خیلی دوست داشتم برم مدرسه و خوندن نوشتن یادبگیرم

Ya hazrate عشق madadi:

یچیز بگم هرگز باورتون نمیشه.. من تا زمانی ک برم مدرسه تو عمرم دفتر نقاشی ندیده بودم...بابام همیشه دفتر خط خطی هارو بهم نشون میداد و می‌گفت دفتر نقاشی این خط هارو نداره..و من تو ذهنم تصورش میکردم..😍😍

رفتم مدرسه هم تو دفتر خط دارنقاشی کردم اولین بار..ک بعد معلم گفت ب بابات بگو باید بره  مغازه تا  دفتر نقاشی بخره برات..

Ya hazrate عشق madadi:

هفت سالم ک شد عموم گفت این دختره مث بابامامانش خنگه حافظه نداره نباید بره مدرسه و... تابستون سالی ک من باید میرفتم مدرسه عموم و زن و بچه ش رفتن شهر زنش مسافرت.

یادمه بهترین دوران عمرم بود ...میرفتم بیرون.. مامانم خوشحال بابام خوشحال..

از خدا خواستم عموم برنگرده تا من بتونم برم مدرسه😭😭😭

برنگشت 😍