2777
2789
عنوان

سيبيل گنده هاي قديمي 😂🤣

2482 بازدید | 96 پست

بچه بياين از خاطرات دبيرستان و إصلاح سبيل بگين كه چه دسته گل ها به اب دادين چه دعواها شنيدين چه مخالفت ها شد 🤣😂 با موهاي صورتتون چي ها كردين ؟! 😁😁😁😜😜😜

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میزدم از اول دبیرستان زدم ک کلا فکر کنن ندارم یا خیلی کمه

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
همون اول راهنمایی مامانم اومد همشو برام بند انداخت😁 زیاد نداشتم ولی مامانم کلا خوشش نمیومد برام بند ...

چقدر خوووووب

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

پونزده سالن بود مامانم گفت برو دختر خاله سیبیل و ابروهاتو تمیز کنه منم رفتم دختر خالم با این دستگاه ها برام تمیزش کرد خالم هم براش دست زد  

چیز خاصی نشد همین بود... بعدش هم خودم کم کم یاد گرفتم ابروهامم همیشه مامانم درست میکنه

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

مشکلی نداشتیم

تازه به زور برای عروسی خواهرم بااسرار خودشون بر داشتن ولی بعدش دیگه گفتم پرو نشید

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

من زیاد مو نداشت 

فقط یبار اومدم با ژیلت اروهامو‌وردارم  از وسط نصف ابروهام رفت😭😭😭😭

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

یه روز‌ سیبیلامو زدم و ابرو مرتب کردم

بابام گفت تا در نیاد پاتو از خونه بیرون‌ نمی ذاری

گفتم آخ جووووون مدرسه تعطیله پس

مامانمم‌گفت تا صبح خوابم نبرد از حرص

منم توجه نکزدم بازم برداشتم و‌ کسی‌ حریف نشد

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

جونم برات بگه من از اول دبيرستان ابرو ها سيبيلمو برداشتم،مدام هم با ناظم دعوا داشتم ولى چون درسم خوب بود كارى نميكرد،پيش دانشگاهى نامزد بودم موهامو هايلايت صورتى كرده بودم ديد و سه روز اخراجم كرد😓

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....