2777
2789

پول ک شخصیت نمیاره 

ولی

اعتماد بنفس بالا

مطالعه 

مودب و محترمانه صحبت کردن

با آرامش و متانت رفتار و معاشرت کردن 

منطقی و عاقلانه و با حساب و کتاب صحبت کردن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من آدمیه که شادی و آرامش درونی داشته باشه،اعتماد به نفس داشته باشه

حالا هر کسی ممکنه شادی رو در یه چیزی جستجو کنه

فرشته ی من،وقتی رفتی وجودم دونیمه شد،نیمی از آن در من و نیمی از آن با تو به آسمان رفت...

من يه همكلاسي داشتم كه خييلي دوست بوديم شديد، خيلي خرخون بود ، آزاد پزشكي شهسوار قبول شد رفت و هفت سال بعد رفت قزوين طرحشو گذروند بعدش تخصص قلب و عروق دانشگاه تهران قبول شد و بعد از اتمامش رفت لوستان طرح بگذز نه ماهي ٤٠ تومن فقط اونجا درامد داشت، بعد از اتمام درسش توي سن ٣٥ با يه جراح مغز ازدواج كرده، شديدا پولداره و موفق اماااا خب وقت نداره سرشو بخوارونه يه موقعها زنگ ميزنه گريه ميكنه از خستگي

اول همه اصالت داشته باشه و درست تربیت شده باشه آداب زندگی و معاشرت و بشناسه با فرهنگ باشه. برای خودش و ظاهرش ارزش قائل باشه اعتماد بنفس داشته باشه  و در کنارش شرط ادب و نگه داره و اصول موفقیت و آموخته باشه.

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...

ب نظرم کسی ک از گذشتش پشیمون نباشه و فرصت ها رو از دست نداده باشه موفق به تمام معناس

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد