2777
2789
یادش بخیر من کونگ فو میرفتم تا مرحله کمک مربی پیش رفتم و گذاشتم کنار،،هیچ آسیبی ندیدم ،جز همون دست و ...

بنظر ورزش جالبی میاد من قبلا جودو کار کردم ولی زیاد دوست نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کاراته اس یا تکواندو ،ولی فک کنم کاراته بود که اینجوری بود چون باید زانو برای حرکتها کمی خم ...

صحیح زدن حرکت مهمه،  وگرنه اصلا آسیب دیدگی نداره، 

یه مثال دوستم ژیمناستیک کار میکنه مربیش حرکت سنگین باهاش کار کرد آسیب ندید، اما خودش خواست تمرین کنه تا مربی بیاد حرکت سبک زد دستاش شکست،  پرسیدن ازش دیدن که حرکت رو درست اجرا نکرده همین هم باعث اسیبش شد

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
صحیح زدن حرکت مهمه،  وگرنه اصلا آسیب دیدگی نداره،  یه مثال دوستم ژیمناستیک کار میکنه مربی ...

بله منم شنیدم ورزش های رزمی برخلاف تصور عموم کمترین آسیب دیدگی رو داره

ورزش راحتیه؟؟ یعنی سخت نیست حرکاتش ؟؟ همه میتونن یاد بگیرن؟؟

تنوع تکنیکی بالایی داره، وگرنه سخت نیست اصلا، فقط باید صحیح و درست فن اجرا کنی، همه میتونن یاد بگیرن 

صحیح زدن حرکت مهمه،  وگرنه اصلا آسیب دیدگی نداره،  یه مثال دوستم ژیمناستیک کار میکنه مربی ...

آخه من دانشجو بودم موقت رفتم مربی بعد چند ماه گفت دکتر بهش گفته دیگه ادامه نده بخاطر زانوهاش ،ینی مربی هم اشتباه رفته حرکاتو ،چی بگم والا خاهر من چن ماه بیشتر نرفتم 

خوش بجالتون فردا شوهر کنین دعواتون بشه شوهرتونو راحت میزنید😐من فقط بلدم گاز بگیرم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدای خالِ دو چِشمون عَسلیتُم❤️تو که مال مُنی یا مالِ مردم اگر مالِ مُنی دورت بِگَردُم ..‌.💫💋https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

آخه من دانشجو بودم موقت رفتم مربی بعد چند ماه گفت دکتر بهش گفته دیگه ادامه نده بخاطر زانوهاش ،ینی مر ...

صحیح یاد ندادن بله، موقع مبارزه خوب دفاع نکردن باعث میشه، هر چند خود قوای جسمی هم شرطه، 

یه سوال دقیق دکتر چی گفت؟

دوست داشتین این رشته رو؟؟

آره خیییییلی دوسش دارم ولی احتمال اسیب دیدن تو این رشته خیلی بیشتر از رشته های دیگه س چون سبک مبارزه ساندا آزاده به قول استاد مبارزه خیابانیه  

خوش بجالتون فردا شوهر کنین دعواتون بشه شوهرتونو راحت میزنید😐من فقط بلدم گاز بگیرم

من همسرم رزمی کاره زورم نمیرسه بهش 😩

اما رزورم به دختر خاله هام خواهرم دختر داییام، جاریم، خواهر شوهر و..... میره😎