وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من الان هفته 23 بارداری رو تموم کردم عید دو دفعه لک بینی داشتم چون دو سال پیش سابقه سقط جنین ناهنجار داشتم هفته ای یدونه پرولوتون دپو نصف 500 که همون 250میشه میزنم دکترم هنوز امپولم رو قطع نکرد
من الان هفته 23 بارداری رو تموم کردم عید دو دفعه لک بینی داشتم چون دو سال پیش سابقه سقط جنین ناهنجار ...
منم نصف میزنم
چقده طول کشید لکه بینیت تموم شد کامل؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من لکه بینی ندارم دکتر برام نوشته امروز،نزدم هنوز،،اصلا نمیدونم بزنم یانه،اخه لک بینی و درد ندارم بم ...
حتما بزن امپولش بی ضرره عزیزم فقط عوارض جانبی داره گاهی
فقط همون دو بار یکی دو روز لک بینی داشتم الان هیچ مشکلی ندارم فقط این هفته درد داشتم رفتم ویزیت شدم صدای قلب بچه رو گوش داد بهم قرص ایزوپرین 10 روزی دو تا داد از عید هر روز شیاف سکلوژیست هم میذارم
فقط همون دو بار یکی دو روز لک بینی داشتم الان هیچ مشکلی ندارم فقط این هفته درد داشتم رفتم ویزیت شدم ...
من تازه امروز اولین امپولو زدم
یه کم دلم درد گرفت امشب دراز شدم بهترم
انقباضم داشتم که بهترم فعلا
ولی نگرانمکی لکه بینیم کامل تموم میشه خسته شدم از استراحت مطلق
از 20 اسفند که متوجه بارداریم شدم نزدیکی رو دکتر ممنوع کرد
نزدیکی اصلا ندارم
ایزوپین دل دردتو خوب خوب کرده؟
چرا شیافو دو هفته اس دوازده ساعتی میذارم اما هیچ تغییری نکردم