2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا علائم بارداریه?

187 بازدید | 17 پست

سلام دوستان مهربان.من این ماه قرص و امپول استفاده کردم و روزی که hcgزدم کیت هم قبلش گذاشتم و مثبت بود روز بعدشم مثبت شد یعنی روز 15 و 16 پریودیم.از روز 20 پریودیم سینه هام شروع به ورم و درد و نوکشون شدید درد داشت و زیر دلم مثل دردای پریودی که هنوزم هست ولی کم شده و فقط گاهی طرف چپم تیر میکشه ولی هنوز سینه هام ورم و درد دارن الان روز 25 دوره ام هست.بنظرتون میشه باردار باشم? دوره هامم 32 روزه هست. و بذارم موعد پریودم بشه و آز بدم یا الان آز بدم نشون میده.ممنون از راهنماییتون و وقتی که میذارین

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

عزیزم پریودات منظم بوده؟

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش نشون میده ولی بزارید موعد پریودتون برید که خیالتونم راحت باشه امیدوارم باردار باشید

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
عزیزم پریودات منظم بوده؟

این ماه رو دارو خوردم.کلومیفن و متفورمین امپول و اینا.قبلا فقط 3-4 روز قبل پری سینه درد داشتم ولی الان یه هفته امانمو بریده بس که سنگین شده.سینه چپم ضایع بزرگ شده خندم میگیره

عزیزم امیدوارم که باردارباشی اما برای اطمینان خاطربایدصبر کنی یک هفته از زمان پی شدنتون گذشت بی بی چ ...

وای نمیشه زودتر با از فهمید? خیلی بی قرارم

الان اصلا معلوم نیست نشونه هات هم معمولیه  صبر کن   اثر امپول کامل بره  مثبت کاذ ...

قبلا هم امپول زدم ولی اصلا این علائمو نداشتم فک کنم لقاح صورت گرفته و بعدش شروع به این علائم .میگم چند روز بعد لقاح لانه گزینی صورت میگیره?

قبلا هم امپول زدم ولی اصلا این علائمو نداشتم فک کنم لقاح صورت گرفته و بعدش شروع به این علائم .میگم چ ...

چهار تا هفت روز بعد  منم هر ماه این علائم رو داشتم  دلیل نمیشه  

فقط صبر 

خدایا شکرت. 
این ماه رو دارو خوردم.کلومیفن و متفورمین امپول و اینا.قبلا فقط 3-4 روز قبل پری سینه درد داشتم ولی ال ...

عزیزم ایشالاکه بارداری.مشکلت چی بودکه قرص خوردی؟

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
نه عزیزم راهی نیست پس صبر را بیشه کن واز خدا بخواه تا یه نی نی خوشکل وصالح قسمتت کنه.

انشاالله

عزیزم ایشالاکه بارداری.مشکلت چی بودکه قرص خوردی؟

تنبلی تخمدان.که با امپول پروژسترون پریود میشدم.

تنبلی تخمدان.که با امپول پروژسترون پریود میشدم.

اهان.عزیزم ازته دل ارزودارم که باردارباشی وباامیدخدابارداریتوپشت سربذاری به خوبی