2777
2789
عنوان

سونوگرافي اول و هزينه ش

2702 بازدید | 15 پست

دوستان من تازه يك ماهمه ... سونوگرافي اول رو كي انجام بدم كه مشخص شه جاي جنين درسته؟ خارج از رحم نيست؟ ديشب دل درد داشتم ميترسم ،،، هزينه سونوگرافي با بيمه و بدون بيمه رو ميدونيد ؟ 

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏. 

عزیز تا عدد بتا بالای 2000 نشه تو سونوی معمولی چیزی نشون نمیده بهترین زمان بعد  هفته 7 هست

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بذار هفته ۶_۷ برو که ساک تشکیل شده باشه و استرس نگیری بیخودی

دلدرد هم طبیعیه اگه خیلللی نباشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

فکر میکنم ۶۵ باشه. به نظرم دست دست نکن برو. ان شالله که نی نی نازت سالم باشه. واسه من خارج رحمی بود ولی چون زود فهمیدم خداروشکر کارم تا اینجاش به جراحی نکشید و با دارو بتام داره پایین میاد.

الهی مددی

من ۶ هفته دادم. سونوی واژینال بود که نشون داد قلبش هم تشکیل شده . با دفترچه ۷۰ یا ۷۵ شد.

البته اینجاکه من رفتم بنظرم قیمتاش بالا بود ولی چون عجله داشتم و فقط اینجا بهم زود نوبت داد و از طرفی چون میخواستم حتما خانوم باشه رفتم اینجا وگرنه بیمارستانها و درمانگاههای دولتی قیمت سونوگرافی شون مناسبتره .

خدایا شکرت
من یادم نیست دققیق ولی مرکز دکتر سیف که میرفتم از همه جا قیمتش مناسب تر بود 88553310 این شماره ازشون ...

ممنون عزيزم من ديگه دخترم بدنيا اومد الانم ٤١ روزشه .. 🙏🙏🙂🙂🙂

٣٣ سالمه ،  ... بابت زندگي خوبم و همسرم ماهم از خداوند منان شاكر هستم ... .اميدوارم دختر گلمو زودي بغل بگيرم و خوشبختي رو بيش از پيش حس كنم..👼🏼🙏🙏.