2777
2789
عنوان

از دست شوهرم خیلی عصبانی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 61 پست
چرا گلم فردا برای خسارت و دیه و.... کسی که بیمه نامه و ماشین به نامشه باید دوندگی کنه.

بله این درسته ولی شما گفتی یقه صاحب ماشینو میگیرن و ب راننده کار ندارن از اون لحاظ گفتم دوستم☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای من بودی چیکار میکردی !!همش دسته خواهرشوهرم بود ماشینمون!!همش تو سفر بودن همش دسته برادرشوهرم بود ...

توهم بهشون بگو ماشین ماله خودمه دوست ندارم کسی ازم بگیره چرا خحالت میکشید همینحور ک اونا پرون شما هم باشید

یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره         
وااای چقدر بدجنسی شما. مال دنیا چه ارزشی داره اخه که دل همو برنجونیم😞

بدجنس اون خواهرشوهرشه منم خواهرشوهرم ماشین داره علنن میگه کسی دست نزنه یا بردارام بردارن ولی حق ندارن زنشون بشینه تو ماشین من 

تو دل شوهرت یه حس بد بنداز بگو این ماشین حقه منه من راضی نیستم برن باهاش مسافرت مطمئن باش مسافرتشون ...

دیگه رفتن این کارا چه فایده داره.اونم خواهرشه خب.توروخدا تا جایی که میشه شوهراتونو تحت فشار قرار ندید،گناه دارن از یه طرف خواهرش از یه طرف زنش خیلی سخته،من داداش ندارم ولی...

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
توهم بهشون بگو ماشین ماله خودمه دوست ندارم کسی ازم بگیره چرا خحالت میکشید همینحور ک اونا پرون شما هم ...

باورت میشه دوستم سره این قضیه طلاق گرفت از شوهرش!!اگر شوهرم بگه بدیم بهشون چی بگم!!والا میترسم!!

پسرم ❤❤😍😍😘😘
دیگه رفتن این کارا چه فایده داره.اونم خواهرشه خب.توروخدا تا جایی که میشه شوهراتونو تحت فشار قرار ندی ...

آخه ماهم داداش داریم و هیج وقت بهش نمیگیم ماشینت بده بریم سفر چون میدونیم تو این دوره زمونه هرکسی وسیلع ی خودشو میخاد و لازم داره نمیایم تو رودروایسی قرارش بدیم ک هم خودش اذیت بشه هم زنو بچش با اینکه دوتا ماشین دارن 

بدجنس اون خواهرشوهرشه منم خواهرشوهرم ماشین داره علنن میگه کسی دست نزنه یا بردارام بردارن ولی حق ندار ...

نمیدونم والا ولی من هییییچ وقت راضی به کوفت شدن مسافرت بقیه نیستم هیییچ وقت.

ان شاالله خواهر شوهر شما هم خدا یه عقل درست حسابی بهش بده

باورت میشه دوستم سره این قضیه طلاق گرفت از شوهرش!!اگر شوهرم بگه بدیم بهشون چی بگم!!والا میترسم!!

بگو خودم خریدم نمیدم ترس نداره اصلا یکم با سیاست باش اعتماد بنفستو ببر بالا بگو نمیدم تموم 

نمیدونم والا ولی من هییییچ وقت راضی به کوفت شدن مسافرت بقیه نیستم هیییچ وقت. ان شاالله خواهر شوهر ش ...

وقتی یبار جلوت بگه ک راضی نیست با ماشینش جای برید وقتی شنیدی از داداشش چیزی میخاد توهم میگی انشاءالله هرچی خاسته کوفتش بشه واقعا ک خیلی سخته بدون ماشین 

بگو خودم خریدم نمیدم ترس نداره اصلا یکم با سیاست باش اعتماد بنفستو ببر بالا بگو نمیدم تموم  

اگر باباشو نشوند اون‌جلو و منو عقب رفتیم این ور اون ور چی!!به خدا حرصم میگیره حالا بگین حسودی!!اون موقع هم چیزی بگم به نظرت؟

پسرم ❤❤😍😍😘😘
تو دل شوهرت یه حس بد بنداز بگو این ماشین حقه منه من راضی نیستم برن باهاش مسافرت مطمئن باش مسافرتشون ...

وااای چطور دلتون میاد این حرفو پشت سر مسافر بزنین...

اونا ک شوهر استارتر رو مجبور نکردن ک اِلاو بِلا بیا ماشینت رو بده ازش خاستن اونم قبول کرده میتونست قبول نکنه.

استارتر اولا ک ناراحتیش تا این اندازه ک بخاد بره قهر بی مورده .دوما اگر بخاد ناراحت باشه فقط و فقط از شوهرش میتونه ناراحت باشه ک بدون مشورت ماشین دادن ب کسی

دلم آرامشی خدایی میخواهد
اگر باباشو نشوند اون‌جلو و منو عقب رفتیم این ور اون ور چی!!به خدا حرصم میگیره حالا بگین حسودی!!اون م ...

خب اینکه باباش جلو بشینه چ اشکالی داره همیشه ک باباش باهاتون نیست منم وقتی باباش باشه خودم میرم عقب زشته بلاخره بزرگتره 

آخه ماهم داداش داریم و هیج وقت بهش نمیگیم ماشینت بده بریم سفر چون میدونیم تو این دوره زمونه هرکسی وس ...

اگه با داداشت راحت باشی و خیییلی دلت هوای مسافرت ۲روزه بکنه نمیگیری واقعا؟

ماها اصلا اینجوری نیستیم یکی بخواد بره مسافرت مثلا پراید داشته باشه، کسی که ۲۰۶ داشته باشه طرف خودش با زورم شده ماشینشو میده طرف بره مسافرت 

کلا مدلمون اینجوریه همه ام راضی می باشیم

البته منو شوهرم پیکانم داشته باشیم ترجیح میدم با پیکان خودمون بریم😂

ادم همش نگران ماشین امانتیه

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
اگه با داداشت راحت باشی و خیییلی دلت هوای مسافرت ۲روزه بکنه نمیگیری واقعا؟ ماها اصلا اینجوری نیستیم ...

نخیر بازم نمیگیریم ما مدلمون اینجوریه کسی واسه مسافرت ماشین از کسی نمیگیره