استخری داریم به شکل مکعب مستطیل که ابعاد ان به ترتیب 7 و5و4 متر می باشد که تا چهار پنجم ان اب دارد. حجم این استخر چند متر مکعب است؟درون استخر چند متر مکعب اب دارد؟/
تو اینجا ما سه عدد 7.5.4 رو در هم ضرب کردیم.چهار پنجم رو باید چیکار کنیم؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه فکر خوبی! کاش ما هم تو دوران مدرسمون نی نی سایت داشتیما......همه سوالا رو با کمک بچه های خوب و مهربون اینجا حل میکردم...حیفففففففففففففففففففف دیر کشفت کردم نی نی سایت!خخخخخخخخخ
آدم دیدم به خاطر صندلی تو مترو خودشو زده به حاملگی!!!!!!!!!!!
امیر می خواهد با مقوا مکعبی به ابعاد 3 سانتی متر درست کند.او باید چند سانتی متر مربع مقوا مصرف کند؟؟
3*3*6=54
اللّهُمَ صَلّ عَلی فاطِمَه و اَبیها و بَعلها وَ بنیها وَ السّر المُستوَدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاط به عِلمُکَ ـــــــــــــــ ماشاءالله لا حول و لا قوه الا باالله العلی العظیم
یک جسم از یک مکعب و یک مکعب مستطیل درست شده است.حجم کل این جسم 94 سانتی متنر مکعب است.اگر اندازه هر بعد مکعب 4 سانتی متر باشد حجم مکعب مستطیل چند سانتی متر است؟؟؟؟
گفتم 4 رو سه بار در خودش ضرب کنه بعد 94 رو بر جواب تقسیم کردیم درسته؟؟؟