2777
2789
عنوان

مامانا

89 بازدید | 16 پست

دختر خواهرم  پوستش هم به سرخي ميره هم سبزه بيشتر سرخه يعني برنزه مثل كسي كه رفته زير افتاب نشسته به نظر خودمون كه از اونايي كه ميگن هر بچه اي قرمزه بعد سفيد ميشه نيست شما كه تجربه دارين چي ميگين؟؟من خودم هم ني ني دارم ولي خواهرم هررر روز و هر ساعت مثل ويواسيا نشسته روبرو بچش مي گه يعني چه رنگي ميشه

توكل به خدا

منم بچه ام این رنگیه درصورتی که هم خودم سفیدم هم باباش بچه ام صورتش سفید شده اما بدنش نه برنزه نمیدونم سفزه ست نمیدونم سرخه البته 36هفته به دنیا اومد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون یه لایه چربی واسه محافظ چشمشون تو شکم مادر بود که اب صدمه نزنه بچشمشون بچه منم هنوز داره چهارماهشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
منم بچه ام این رنگیه درصورتی که هم خودم سفیدم هم باباش بچه ام صورتش سفید شده اما بدنش نه برنزه نمیدو ...

مال من هم همين جره ولي مال من هم سي و چهار هفته دنيا اومد زياد وسواس ندارم هنوز ولي خواهرم اوووو خيلي

توكل به خدا
مال من هم همين جره ولي مال من هم سي و چهار هفته دنيا اومد زياد وسواس ندارم هنوز ولي خواهرم اوووو خيل ...

بهش بگو رنگ پوست دستش میشه بچه 

منم بچه ام این رنگیه درصورتی که هم خودم سفیدم هم باباش بچه ام صورتش سفید شده اما بدنش نه برنزه نمیدو ...

تازه اين بچه هنوز صورتش هم همونه اصلا پيشونيش مخصوصااا خيلي قروز ميشه

توكل به خدا

چند وقتشه

ان شاءالله همه بچه ها سالم و سلامت باشن و به قول خواهرم خوشگلي هم مهمه 

من راستش دختر خودم هم يه روز توضيح دادم اصلااا نمي دونم چه رنگيه خيلي هم مو داره 

توكل به خدا

ههههههه بياييد رفتم بهش زنگ زدم مي گم ميشه رنگ دستش مي گه مگه دستش هرر روز يه رنكه هر روزي يه رنگيه شده ذره بين 

فكر كنم بايد ببرمش دكتر 

توكل به خدا