2777
2789

لباسشوییم خیلی جرم گرفته و بو میده😯

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون پایینشم باز کن تا ابهایی ک جمع شده خالی بشه

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

من از قرص جرم گیر استفاده می کنم ، جدیدا هر لباسی که میریزم توی لباسهای بچمو و لباسهای خودمو و همسرم همرا با پودر یا مایع لباسشویی ، سرکه سفید هم می ریزم ، برای ضد عفونی کردن 

جای تاید شو دربیار بشور اون قسمتش ک داخل ماشبن تاید میمونه با پارچه خیس تمیزش کن پایین ماشبن ی قسمت فیل ت

ر داره هر چن وقت یبار باید بازش کنی تمیزش کنی زیر واشر درش اب جمع میشه با ابر تمیز کن

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
من از قرص جرم گیر استفاده می کنم ، جدیدا هر لباسی که میریزم توی لباسهای بچمو و لباسهای خودمو و همسرم ...

با لباسا سرکه میریزین؟

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند

منهم مثل مامان طاها

به علاوه ی قرص جمگیر ماشین لباسشویی که خیلی خیلی اثر داره

درضمن درلباسشویی رو هیچوقت کیپ نبند وقتی کار نیست بذار هواحریان داشته باشه 

همیشه هم لای درب بعداز کار باماشین یه حوله بذار ابشو خشک کن

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

من همیشه بعد شستن لباسها کل لباسشویی و دستمال میکشم هم داخلش هم بیرون مخصوصاشیشه، جای پور هم بادستمال تمیزمیکنم وتایدهای اضافه رابرمیدارم. و حدود5 ساعت در ماشین وجای تایدی باز میزارم وهیچوقتم کیپ نمیکنم، 3 ساله استفاده میکنم هیچوقت جرم وبونگرفته

ماشین لباسشویی در دسته پرکاربرد‌ترین لوازم خانگی قرار می‌گیرد و مانند دیگر وسایل، به نظافت نیاز دارد. اغلب افراد تصور می‌کنند چون این وسیله خود فرآیند شستشو را انجام می‌دهد، احتیاجی به تمیز کردن ندارد. این درحالیست که فضای داخلی ماشین لباسشویی دارای درز‌ها و شکاف‌های فراوانی است که محل تجمع باکتری‌ها هستند. رطوبت نیز می‌تواند عامل مهمی برای رشد و تکثیر کپک باشد. بنابراین هر چند وقت یکبار تمیز و ضدعفونی کردن لباسشویی را در برنامه خود قرار دهید.

اغلب ما گمان می‌کنیم چون لباسشویی خود یک وسیله شوینده به حساب می‌آید، پس خود به خود تمیز هم می‌شود. اما این تفکری غلط است.

جالب است بدانید، ماشین لباسشویی در حین شستن لباس‌ها، بیشتر در معرض باکتری و آلودگی‌ها قرار می‌گیرد. تمام مراحل شستشو در ماشین لباسشویی، با آب ولرم رو به سردی انجام می‌شود. بیشتر اوقات این دما برای از بین بردن میکروب‌ها کافی نیست و میکروب و باکتری‌های موجود در لباس‌های کثیف، در حین شستشو در این درز‌ها و شکاف‌ها قرار می‌گیرند و زمینه را برای رشد قارچ و کپک فراهم می‌کنند.

مواد شوینده باقی مانده و املاح سختی که درون آب‌ وجود دارند در این محیط شروع به رسوب گذاری می‌کنند. درنهایت، همه این شرایط باعث می‌شوند دیگ ماشین کثیف شده و لباس شما به طور کامل تمیز و ضدعفونی نشده و تیره به نظر برسد.

اگر این نشانه را دیدید دست به کار شوید!

1- بوی ناخوشایند حس می‌کنید

۲- کپک زدن ماشین لباسشویی

۳- لباس‌ها را بررسی کنید

بعد از فرایند شستشو، لباس‌ها را به طور کامل بررسی کنید و اگر لکه‌های سیاهی روی لباس مشاهده کردید، زمان تمیز کردن ماشین لباسشویی است. این لکه‌های سیاه می‌تواند به خاطر آهک باشد. آهک می‌تواند به داخل لوله‌های ماشین نفوذ کرده و تاثیر مخربی روی آنها بگذارد، پس برای پیشگیری از هزینه‌های سنگین این نشانه را جدی بگیرید.

ادامه مطلب رو در لینک زیر ببینید

https://a4baz.com/blog/washing-machine-cleaning.html