2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیان

1577 بازدید | 34 پست

بچه ها سلام . میخوام دانشگاه های آزاد برام معرفی کنین که رشته پزشکی دارن . من دانشگاه ها رو نمیشناسم ..سه تا تو بهارستان رفتم گفتن اصلا رشته های پزشکی نداریم . میخوام رشته ی آزاد بدون کنکوز برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصفهانی نیستم ولی میدونم رشته های پزشکی بدون کنکور نیست، و حتی پزشکی آزاد آوردنش از ملی آسونتر نیست، و مورد داشتیم پزشکی دولتی آورده ولی آزاد نه

خدایا خودت بهم کمک کن،شکر بابت همه ی نعماتت
فقط نجف آباد رشته پزشکی داره. دانشگاه آزاد خوراسگان دندانپزشکی داره. ضمنا قبولی تو پزشکی دانشگاه آ ...

غیر از نجف آباد نیست؟ 

بعد رشته های آزاد بدون کنکور داره که برم؟

اصفهان ک سه تا دانشگاه ازاد بیشتر نداره...خمینی شهر ک اصلا علوم پزشکی نداره...میمونه نحف اباد و خورا ...

پس همینه . امروز رفتم اینستگرام . یکی گفت عکس های بچه های دانشجو در بیمارستان . همه جا دیدم جز اصفهان فقط یکی . همه جا دیدم . آبادان مازندران مشهد اردبیل کرمان اهواز(زیاد بود) زنجان گلستان 😐

غیر از نجف آباد نیست؟  بعد رشته های آزاد بدون کنکور داره که برم؟

رشته پزشکی فقط نجف آباد داره که آوردن پزشکی دانشگاه آزاد نجف آباد از پزشکی دولتی سختتره.

ضمنا نه رشته های علوم پزشکی بدون کنکورش نیست.

تو سایت های خود دانشگاه ها چک کنید رشته های بدون کنکور هست ولی هیچ جا پزشکی بدون کنکور نیس

چرا وجود داره . پزشکی که نه اما مامایی و چیزایه دیگه هست . که میگن با آزمون یا با معدل بالای 15