2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 59 پست
دمای اینجاام زیادِ تو هر اتاقم کولر گازی میزارن چسبیده ب دریا هم هستیم

شرایط شمال رو باجنوب مقایسه نکن

بهرحال بحثمون ب تاپیک ربط ندره.من چون جاریم اونجاس باچشمم دیدم.مثلا الان ک اینجان همسایش میره چندساعت کولرروشن میکنه بعد خاموش

بالخره حتما یک فرقایی دارن.ازونورم شمال پدرم ویلا داره ولی وسایلشون سالمه شاید بخاطر سرسبزی و... اینا باسه.

مثلا عسلویه اطرافش تپه وکوه خشکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد جلوی دخترهارو گرفتم وخلاصه یه کم بحثمون شد...یکی از دختر ها،اون یکی رو میکشید ومیگفت بیا بریم.اون دختری که ادعا داشت برگشت به شوهرم گفت اینه زندگیت...خلاصه من به اسم قهرکردن بعداز یه هفته اومدم خونه ی مامانم دوباره.به زور عکس دوستش رو که با اون یکی دختر تو خونه ی ماعکس اگرفته بودن برام فرستاد.دروغ چرا باورم نمیشد کار همسرم باشه. بعد اشتی کردم وبرگشتم.ولی عکسی که فرستاده بودبرام عکس اون دختری بود که داشت اون یکی رومیکشید ومیگفت بریم. بعدازیکسال قراربود که بایکی از دوستاش مغازه باز کنن منم به خاطر زایمانم اومده بودم خونه ی مامانم. اومد مرخصی پیشم،هنوز دوساعت نشده بود که رسیده یود دیدم یه اس براش اومد نگاه کردم،دیدم یکی پیام داده که خدا ازت نگذره ،زمین گرده مواظب خودت باش،من خیلی چیزها فهمیدم وسکوت کردم و این حرفا...به زور ازش حرف کشیدم گفت دوستم بایه زنی دوست شده،زن پول از دوستم گرفته.بعد که دوستش از بندر میره ،به شوهر من میگه که پول رو بگیره از دختر.اونم به زن پیام میده و...گفت دوستاش براش تولد گرفتن زن هارو هم دعوت کردن.میگم زن....یعنی بچه هم داشتن....

بچه ها تابستون بندر خیلی گرم میشه وحشتناک...شاید شرجیش مثل شمال باشه اما گرماش زیاده. منظورم از مواد ...

اره اینجا ام ادویه بیرون باشه حشره میزنه من میذارم تو فریزر

برنجم بیزی میذاره ک من بهش نمک میزنم