2777
2789

بچه ها من هفته هفتم باردارم خانواده شوهرم تا قبل بارداری امونمو بریده بودن همش کنایه میزدن بچه دار نمیشین الانم میگن حتما دختره هفته پیشم مادر شوهرم بهم گفت لامصب حتما بچت دختره دیگه میخوام کسایی که سر در میارن کمک کنن 

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 

خب دختر باشه 

مگه جنسیت و ارزش خودتو قبل نداری؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دختر باشه  مگه جنسیت و ارزش خودتو قبل نداری؟؟

دارم ولی متاسفانه اونا ارزش نمیدن شوهرمم دوست داره پسر باشه از الان این لذتو ازم گرفتن که وشحال باشم باردارم و خدا بهم لطف کردن

خدایا هیچ زنی رو در حسرت شنیدن کلمه ❤مامان❤ نذار  برای ارزوی من اگه میشه یه صلوات بگو 
مثل خونواده ی شوهر من....ولی من میگم خودم و شوهرم عاشق دختریم. برات مهم نباشه

شرم میگه مهم نیست ولی ته دلش پسر دوست داره

حالا علایمتو بگو

هفته هفتم هیچ علایمی ندارم فقط لواشک دلم میخواد و میوه های ترش همسایمون از راه رفتنم گفته پسره ولی نمیدونم چجوری تشخیص میدن از راه رفتن

ببن منم خیلی با حرف و حدیث خانواده شوهر مشکل دارم. تنها راهش اینه که ضایشون کنی و بی محلی کنی . تا د ...

همیشه ضایع میشن کاش اینبارم ضایع شن بکلی دهنشون بسته شه

بارداری دختر که من علایمشو تو خودم دیدم. کم مویی به طوری که رشد موهای زائدم خیلی کم شده.تو ماه های جلوترم شکمت خیلی جلو نمیاد.دختر بیشتر میره تو پهلوها.

من ویار شور و ترش داشتم گفتن پسره اما دختر بود.

ی چیزبم تو نت خوندم خندم گرفت.نوشته بود شکم مرد همزمان با زن میاد جلو تو بارداری دختر.شوهر من اینطور شد. 

هفته هفتم هیچ علایمی ندارم فقط لواشک دلم میخواد و میوه های ترش همسایمون از راه رفتنم گفته پسره ولی ن ...

بابا حرف زیاده....منم همسایه های مامانم میگن بچت پسره...ولی دلم میگه دختره.

خوب شوهرت پسر دوس داشته باشه مگه ناهار و شامه که دست ما باشه چی درست میکنیم. خداروشکر که الان داریش و دعا کن سالم باشه فقط

بارداری دختر که من علایمشو تو خودم دیدم. کم مویی به طوری که رشد موهای زائدم خیلی کم شده.تو ماه های ج ...

همسایمونم میگفت ویار به چیزای ترش داشته پسر بوده

عزیزم ایشالله ک پسر باشه ولی از همین الان دست پیش بگیر بگو واای نه من خیلی دختر دوست دارم و زیاد پسر دوست ندارم هی جلو نادرشوهرت بگو تا دیگه حرفی نزنه

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
بابا حرف زیاده....منم همسایه های مامانم میگن بچت پسره...ولی دلم میگه دختره. خوب شوهرت پسر دوس داشته ...

تو چجوری هستی هفته چندمه بارداری