2777
2789
عنوان

کیا بعد زایمانشون..... 😢

356 بازدید | 25 پست

من دوماهو نیمه زایمان کردم راستش خودم ۲۲سالمه و خیلی لوس باراومدم ته تغاریم وشوهرمم تقریبا ۲۵سالشه اونم ته تغاریه یعنی هردوتامون تو زندگی سختی نکشیدیم بعد دنیااومدن پسرم همه چی بهم ریخته اول که من طبیعی زایمان کردم و خیلی درد کشیدم دوم که پسرم از اول کولیک داشت خیلی جیغ میزد منم نمیفهمیدم برا دلدرشه تا ۴۰ روزگی خواب نداشتم اون همه اسایشی که قبل داشتم یهو برباد رفت درسته خداروصد هزار مرتبه شکر میکنم نازنینی تو دامنمون گذاشته اما بعد زایمان روابط زنا شوییمون بهم ریخته همش دعوا همش جنگ ناراحتی دیگه انقد بحثمون بالا گرفت که به کتک کاری و شکایت رسید شوهرم بی مسئولیته نمیخواد وقتی بچه بی قراره کمکم کنه نمیگه اینم خسته میشه پسرم خیلی بد اخلاقه همش میگه بغلم کنی کنارم باشی روزاییم بود که من از دست پسرم و جیغ زدناش صبحانه نمیتونستم بخورم نهار هیچی شامم که نمیشد درست کنم بچه فقط بغل منه میگم بچه رو چن لحظه بگیر تاشام درست کنم میگه من شام نمیخوام وقتی ام که بچه میخوابید با طعنه میگفت مامانت یه شام نداد ب من نمیدونم چیکار کنم خسته شدم ازش بدم میاد از شوهرم نمیخوامش ازش متنفر شدم مخصوصا بعد دعوایی که منو زد دلم شکسته .شماهاکسی بوده اینجوری شده باشه و راحل پیدا کردا باشین😢😢😢😢😢😢؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

مادراتون کجان؟ برای شام و ناهار از اونا کمک بگیرید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب زایمان نکن

یعنی چی زایمان نکن😑

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

میدونم سخته ولی اینکه توو روی هم وایسید که بدتره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

اول باید بدونی ک از پس مسولیت میتونی بر بیای یا نه 

الانم یکم مدیریت کنی میتونی ب همه کارات برسی سخته ولی شدنیه 

با زبونم از همسرت بخواه تو کارا و بچه داری کمکت کنه 

وقتیم گفت مامانت ی شام ب ما نداد بگو خب مامانش دست تنها بود دیگه

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

بچه اول همینه بعد کلی آرامش وآسایش یه موجودی یهو خراب میشه روسرت تمام آرامشتو بهم میریزه ولی ببین باید زندگیتو جمع کنی به هرحال این بچه هست وتو باید مدیریت کنی،اول اینکه این روزا خیلی زود میگذره پنج شش ماهه که بشه خیلی اوضاع بهتر میشه پس به خودت امید بده که همیشه اینجوری نمیمونه دوما حتما شربتای ضد کولیکو به موقع بهش بده تا گریه هاش کم بشه سوما برا یه مدت از تمیز بودن خونه صرف نطرکن فقط در حد جمع وجورو غذاپختن وظرف شستن زمان بزار اونم وقتی بچه خوابه باید سریع این کارارو بکنی بعدش از غذاهایی که سریع آماده میشه استفاده کن مثلا برنجتو حتما دمی بزار ابکش نکن زمانبره زودپز استفاده کن

عزیزم امیدوارم مشکل شما حل بشه الان که دختر من دو سال و نیمس تازگیا یکم روابطمون بهتر شده قبل از بچه دار شدن تو چهار سال شبی نشده بود با قهر بخوابیم اصلا یادم نمیاد دعوامون شده باشه ولی بعدش همیشه ی خدا هر دومون عصبی هستیم تا دو سالگی هم دخترم شبا تا صبح گریه میکرد دیگه ناراحتی اعصاب گرفته بودم الان شکر خدا دخترم آرومتر شده روزا کمتر اذیت میشم اعصابمونم راحت تر شده