2777
2789
عنوان

در آستانه چهل سالگی!

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 112 پست
کم نیستن کسایی که توذوقشون زدن همین به اصطلاح دبیران! نوشتن توی چهل سالگی باید خیلی جالب تر باشه،ذو ...

مرسی عزیزم. خوشحالم که مورد توجهت قرار گرفت. من از تبادل نظر واقعی خیلی خوشم میاد. چون خواهر هم ندارم یک جورایی کمبودش را در زندگی با نوشتن در تنهاییم جبران کردم. باور می کنی هنوز فرصت کنم خاطرات روزانه می نویسم؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا🌹

دوسه نفر چیز فهم تاپیکم را بخونند و نظرشون را بهم بگند بهتر از این می دونم که چهل صفحه الکی راجع به یک موضوع خاله زنکی جلو برم.  واقعا به نظرم اینجا باید گفت که خواننده باید عاقل باشه!

دوسه نفر چیز فهم تاپیکم را بخونند و نظرشون را بهم بگند بهتر از این می دونم که چهل صفحه الکی راجع به ...

نمیدونم عزیزم

شاید از بی کسی و تنهاییه یا شاید مشورت میخوان

نمیشه خرده گرفت عزیزم🌹

مرسی عزیزم. خوشحالم که مورد توجهت قرار گرفت. من از تبادل نظر واقعی خیلی خوشم میاد. چون خواهر هم ندار ...

اینکه خیلی عالیه

خاطره نویسی خودش به تنهایی یه مکتبه!

همینکه ادم وقت میذاره اتفاقات تمام روزش رو مرور میکنه و جزییات رو به قلم میاره کلی ذوق وهنر میخواد ،اگه تایپ شده داشتید خیلی مشتاق خوندن قسمت هایی که خصوصی نیست هستم

اینکه خیلی عالیه خاطره نویسی خودش به تنهایی یه مکتبه! همینکه ادم وقت میذاره اتفاقات تمام روزش رو م ...

خصوصا آنهایی که بعد از بیست سال میری سراغشون و می بینی در مقایسه با الان چقدر مشکلاتت کوچولو بودند!

اولین شعرم که به دبیرم نشون دادم:

بارون ریزه ریزه      از آسمون می ریزه      می ریزه روی زمین       قدرت حق را ببین        ببین چه صافو پاکه       دوست گیاه و خاکه        خاک را میده اون برکت   با دست پر محبت        محبتش زیاده        باعثش ابر و باده..........به خیال خودم یک سبک جدید بود!

من ۳۲ سالمه تو سن ۱۸ سالگی ظرف یک ماه ۶۰ سالم شد سن فقط یه عدده بنظرم شما هم همینکه سعی میکنی دلی رنجونی خیلی خیلی ماهی ⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
لطف داری عزیزم! البته من هم حساسیت خاصی روی سن ندارم!

فدا مدا 💓

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
وای چه خوب! شاید دوستهای خوبی بشیم برای هم! گروه چهل ساله ها!

بله ‌من تاپیک رو جزو علاقمندیها کردم 

خودمو معرفی میکنم 

سمانه هستم متولد ۵۸ فعلا خانه دار تبریز زندگی میکنم سه ساله و خورده ایه ازدواج دوم کردم یه پسر پانزده ماهه دارم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟