دخترم دوماهه بدنیا اومد و جدا از همسرم میخوابم.این موضوع باعث نگرانیم شده با اینکه شوهرم خودش راضی هست .از یه طرف دخترم شبها بخاطر داشتن رفلاکس بیداره و خوابش عمیق نمیشه که پیش همسرم بخوابم از طرف دیگر نگرانم و دوست دارم پیش همسرم باشم .شوهرم روزا خونه نیست .خواب دخترم بیشتر روزا هست .چکار کنم ؟ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید .
من از وقتی دخترم بیست روزش شد و قلقش دستم اومد دیگه با همسرم کنار هم میخوابیم دخترمم تو گهوارش میذارم . چرا جدا میخوابین دلیلی نداره که جدا بخوابین چیزی عوض نشده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیش خودتون بخوابون بزار شوهرت ببینه چ سختی ای میکشی و اونم پدر شونو تجربه کنه من بچه هامو تنها بزرگ کردم نزاشتم اب تو دل همسرم تکون بخوره الان حس پدرونه ای نداره فک میکنه از آسمون لک لکا آوردن مریضم بشن حس نگرانی نداره
من از وقتی دخترم بیست روزش شد و قلقش دستم اومد دیگه با همسرم کنار هم میخوابیم دخترمم تو گهوارش میذار ...
مرسی عزیزم.آخه شوهرم صبحها میره سرکار و دخترم هم شبها یا گریه میکنه یا بد آروم هست .خودمم دوست ندارم .نمیدونم چکار کنم.شوهرم میگه پیش من که باشی بچه تا صبح نمیزاره بخوابم و صبح چطوری برم سرکار
عزیزم منم بچه رفلاکس داره از ۳ ماهگی گذاشتم رو تخت خودش....نمیتونم تنهاش بزارم چون رفلاکس شدید داره ولی تختش با فاصله تو اتاق خودمون گذاشتم و خود در کنار همسرم میخابم ...اوایل شوهرم مخالف بود و نگران که کنار خودم نمیخابونم ولی سرحرفم موندم و الاننم تو اتاق ما ولی با فاصله و با زاویه دور از ما....حتما از خودت جدا کن و شبا تو جای خودت بخاب خیلی تو روحیه ات تاثیر داره ....
هر روز سعی ڪنیم یه اتفاقِ خوب در زندگی دیگران باشیم🙄🌹💎
عزیزم منم بچه رفلاکس داره از ۳ ماهگی گذاشتم رو تخت خودش....نمیتونم تنهاش بزارم چون رفلاکس شدید ...
مرسی عزیزم از امشب گهواره اش رو میبرم تو اتاق خوابمون اگه شوهرم هم مخالفت کرد قبول نمیکنم ولی متاسفانه دخترم شبها بیداره و نق میزنه.بچت شبها گریه میکنه؟؟موقع شیر خوردن بیقراری نمیکنه؟؟دخترم هروقت زیر سینه میزارمش نمیتونه درست شیر بخوره.شما چه دارویی بهش میدین؟؟