سلام بچه ها، من امروز عضو شدم، بعضی از تاپیکا رو دنبال کردم خیلیاتون راهنمایی های خوبی داشتین، من یه مشکلی برام پیش اومده خواستم راهنماییم کنید، اخیرا فهمیدم که دوس پسرم بهم خیانت کرده، میخوام ابروشو تو دانشگاهی که توش درس میخونه ببرم، به اون دختری هم که حدس میزنم باهاش دوسته میتونم ارتباط برقرار کنم، یه سری فایل ازش دارم بنظرتون پخش کنم یا کار دیگه کنم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید ...خودتون میگین دوست پسر ....مرد بعد از ازدواجش خیانت میکنه با وجود تعهدش به زن وزندگی ...میگه مردم میتونم .....حالا شما میخای به دوست پسرت چی بگی وچی بشنوی نمیدونم
میخای آبروی دوس پسرتو ببری؟؟اینجوری که آبروی خودت بیشتر میره،علاوه بر اینکه پیش اون دختره و بقیه دخترا عزیز تر و جذاب تر میشه تو رو هم بعنوان یه دختر (نمیدونم کلمه مودبانش چی میشه خیلی خیلی عذر میخام منظورم اصلا توهین نیست ) سلیطه میشناسن