2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهر جان. در حد غر دودی.

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 28 پست
اخی عزیزم با دوتا بچه اذیت نمیشین خوب میموندین شهرخودتون تا شوهرت درسش تموم میشه

را اذیت میشم اما دور بودن عوارضش بیشتره. تحمل دوری همدیگه رو نداریم. من یک هفته ای شمال تنها بودم کل هفته معده درد و مریضی همینکه اومدم شیراز پیش شوهرم خوب شدم فقطکسلی و خستگی

روانشناسی خوندم تا به خودم و بقیه کمک کنم 😍🌟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال.... . نه من اصلا حالم خوب نبود. بخاطر بارداری و زندگی خوابگاهی کلا کسل و خسته ام. مخصوصا ...

منم بخاطر کار شوهرم تو مدرسه زندگی میکنم ی خونه کوچیکه

ولی همین که پیششم واسم خوبه خیلی خودمو اذیت نمیکنم چرا کوچیکه چون میدونم زود تموم میشه چندسال طول بکشه بعد بری خونه خودت به اینده فکر کن

اي جانم     من و همسرم هم دوسال اول زندگيمون رو خوابگاه متاهلي گذرونديم

راس میگی ... ما هم الان سه سال شده. هم قشنگه هم سخته. تو تجربه ات چی بوده. تو خوابگاه چکار میکردی؟ 

را اذیت میشم اما دور بودن عوارضش بیشتره. تحمل دوری همدیگه رو نداریم. من یک هفته ای شمال تنها بودم کل ...

اره اینم هست

شیراز خوبه که

دختر برو بیرون بگرد فکر کردم بوشهری یا جای دیگه😄 که گفتی جنوب گفتم گرمه نمیتونی بری بیرون

خوابگاه ؟؟

اره خوابگاه متاهلی. به مرد و زن دانشجویی که متاهل باشه طبق یکسری شرایط خونه متاهلی میدن. مثل یک شهرکه که واحدهای بیست الی سی متری با اتاق خواب و حمام و دستشویی و حال آشپزخونه است.

اره اینم هست شیراز خوبه که دختر برو بیرون بگرد فکر کردم بوشهری یا جای دیگه😄 که گفتی جنوب گفتم گرم ...

وای گرمای اینجا برای من شمالی واقعا غیر قابل تحمله. 

نمیدونم کجا برم. راه و فاصله ها خیلی زیاده. خسته میشم. با تهوع چه کنم؟

وای گرمای اینجا برای من شمالی واقعا غیر قابل تحمله.  نمیدونم کجا برم. راه و فاصله ها خیلی زیاد ...

اخی😑 دوستی نداری باهاش درارتباط باشی

دست بچتو بگیر برو پارک واسه حالت تهوعت ماه های اوله بعدش خوب میشه

عزیزم شاید سردردات مشکل خاصی باشه بهترهدبری دکتر که واسه بچت مشکلی پیش نیاد و اینکه خوابگاه چرا؟؟ م ...

شوهرم دانشجوعه. خونمون هم شماله.

رفتم دکتر میگه طبیعیه. اما خودم میدونم ازبیکاریه.بی انگیزه و بی هدف شدم. 

اخه داشتم برای ارشد میخوندم. اما الان بهمن به دنیا میاد اصلا میشه به تحصیل فکر کرد؟

انگار به اهدافم نرسیدم.

اخی😑 دوستی نداری باهاش درارتباط باشی دست بچتو بگیر برو پارک واسه حالت تهوعت ماه های اوله بعدش خوب ...

دوستام فارق التحصیل شدن. یا الان که امتحانشونه یا تموم شده رفتن شهرهاشون. روز اول اومدم یکیشون بود که اونم رفت شهرشون 

مرسی عزیز دلم. درگیری ذهنی خیلی عذاب اور شده . مثل خوره جون و وجودمو داره میخوره.  میبایست کن ...

برا همه مون این حالت ها پیش میاد. من که خودم هر ماه یه چند روزی دچار این حالتها میشم. به خاطر هورمون هاست. تو بارداری ام که دیگه حسابی بهم میریزه.

خودتو ملامت نکن. اینا طبیعی. هر کی ام جای شما باشه همین. دوباره حالت خوب میشه. چندروزی بگذره سرحال میشی. ما هم دعات میکنیم.

برا همه مون این حالت ها پیش میاد. من که خودم هر ماه یه چند روزی دچار این حالتها میشم. به خاطر هورمون ...

برای هورمونهام دعا کن سریعتر برن سر جاش.

قربونت برم. مرسی .

برای هورمونهام دعا کن سریعتر برن سر جاش. قربونت برم. مرسی .

خدا نکنه عزیزم. ایشالا حال خودت و کوچولوهات و همسرت همیشه خوب باشه و جمع خانوادگی تون گرم و شاد باشه. ایشالا که یه مامان قوی و سالم باشی برای بچه هات و هورمون هات مرتب و تنظیم باشن