2777
2789
اشکالی نداره عزیزم. خیلی ها توی عقد باردار شدن. کار خلاف شرع که نکردی. منکه الان 3 ساله ازدواج کردم ...

انشالله شماهم باردار بشی نه واقعا نمی تونم تحمل کنم اگه اونجوری باشه یایاید سقط بشه یامن بمییرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله شماهم باردار بشی نه واقعا نمی تونم تحمل کنم اگه اونجوری باشه یایاید سقط بشه یامن بمییرم

خدا نکنه عوارض سقط نازاییه همچین کاری نکنی.

2 الی 3 روزه فک کنم باید پری شی با حساب من

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
سلام آبجی شکر خدادیروز پریود شدم فک کنم دیگه هیچ احتمالی برای بارداری نیست

خدارو شکر خوشحالم کردی از این به بعد دیگه مواظب باش این همه استرس نکشی از زندگی لذت ببری نه استرس. 

شیرین کام باشی در کنار همسرت

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود
مرسی عزیزم خوشبختیت آرزومه انشالله خبر مامان شدنت

قربونت مرسی محتاجيم به دعات انشاالله اگه باردار شدم خبرشو ميدم 

برات آرزوی خوشبختی و سلامتی در کنار همسرت خواستارم.