2777
2789
عنوان

بجه ها چرا نمیاین . راهنمایی

155 بازدید | 19 پست

بچه ها  میخوام برم رشته تکنسین اتاق عمل و میخوام برم دانشگاه ثبت نام کنم و در اصفهان . من دربارش میدونم چون خیلی تحقیق کردم . اما میخوام بدونم کسی اصفهان این رشته رو درس خونده یا کسی این رشته رو کار میکنه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی مرتبه تحقیق کردم،زیاد جالب نگفته بودن درموردش.مخصوصا اینکه بیشتر درسات با پزشکی یکیه ولی زیردست اونا حساب میشی.اما هوشبری خوبه بنظرم

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟

سلام همشهری عزیز ،امسال کنکور داری؟؟میخوای واسه انتخاب رشته این رشته رو بری؟؟

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
من ی مرتبه تحقیق کردم،زیاد جالب نگفته بودن درموردش.مخصوصا اینکه بیشتر درسات با پزشکی یکیه ولی زیردست ...

میدونی . هوشبری تو ذهنم بود . اما انگار از تکنسین خوشم اومد چون نزدیک بیمارین و دستیار پزشک میشی اما هوشبری دور از بیماری و فقط کار با دستگاه و دوست دارم دستیار دکتر باشم

میدونی . هوشبری تو ذهنم بود . اما انگار از تکنسین خوشم اومد چون نزدیک بیمارین و دستیار پزشک میشی اما ...

اما من موقع کنکور خودم تحقیق کردم نوشته بود از نظر روحی یکم سخته زیردست پزشک باشی.بعدم باید تحمل داشته باشی چند ساعت پشت سرهم سرپا باشی.بعضیا خیلی بد گفته بودن ولی درکل فهمیدم بخوای توی این رشته موفق باشی باید خیلی تلاش کنی تا ی تکنیسین معروف بشی ک روت حساب کنن

واسه حل شدن مشکلم ی صلوات میفرستین؟
نه میخوام دانشگاه علمی کاربردی در اصفهان ثبت نام کنم .

چجوری استارتر ميشه توضیح بدی؟شهریش چطوره؟

رشته خوبیه من یکی از پسرا فامیل بعد دوسال خوندن الان مشغوله تو دوسال خونه و 206ام خریده

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...