2777
2789
عنوان

خانومای وارد ب رنگ مووووووووو

100 بازدید | 11 پست

سلام بچه هاا...من عید موهامو دکلره کردم رنگ مرواریدی تیره گذاشتم...تو ارایشگاه یعنی... بعد الان سه چهار سانت ریشش در اومده باید چه رنگی بزنم؟چکارش کنم یکنواخت بشه؟اگه رنگ طبیعی شماره ۱۰بزنم بد میشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریشه هاتو شامپو شیمیایی کن بعد همون تیکه هارو خودت دکلره بزار بعد ک شستی رنگ صدفی که داری بزار.اگر نه میدونی موهات رنگ میگیره شامپو شیمیایی بزار بعد ک شستی دیگ دکلره نزار رنگتو بزار.بنظر من زیر زمینه رنگ طبیعی موی خودت با همون صدفی خوبه 

اسپری رنگ لورآل کالر ریچ بزن

اسپری چقدر رنگش دوام داره؟

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.