2777
2789
عنوان

پالاز موكت

594 بازدید | 8 پست

سلام..دوستان میخوام برا كف اتاق خوابم پالاز موكت بخرم..كسی نظری داره؟كدوم طرح و نقشه اش خوبه؟

خودم طرح نیلوفر رو دوست دارم..فقط كمی زبر هست...كسانی كه تجربه استفاده از پالاز موكت رو دارن ممنون میشم راهنماییم كنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من جات بودم موکت نمیگرفتم من گرفتم یکسال ازش گزشته همین پالاز رنگش بژ بودروشن تقریبا .خیلی رنگ‌گرفته .یه موروش بیافته معلومه.بعدم جایی که مونیستم تیره شده پاک نمشه حتی باشماپوفرش. یااگه موکت میگیری جولوی هردر رو پادری رنگ خودش بنداز یا یه تیکه ازخودموکت دولتروهم که رنگ گرفت برش داری زیری روشن بمونه

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !