2777
2789

عکس لطفا خخخخخخ

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حدودا هفت ماهه كردم 

اصلا عفونت نداشتم 

الان دو هفته عفونت كردم 

قرص چرك خشك كن ميخورم خوب شم😐همون انتي بيوتيك 

خيلي بهتر شدم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
پرسینگ ناف چیه

ناف رو سوراخ ميكنن بهش اويز ميزنن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها موقع پرسینگ درد داره؟؟ هزینش چه قدره منم دوست دارم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
ن تازه اینطوری شده 

من هيچ عفونتي نداستم انقد خوب بود برا من 

الان دو هفتست عفوني شده

ایا بعد زایمانم میشه انجام داد

بچه ها موقع پرسینگ درد داره؟؟ هزینش چه قدره منم دوست دارم

امپول بي حسي ميزنن درد حس نميكني 

فقط حس ميكني ي چيزي تو نافت داره حركت ميكنه 

٥٠تومن دادم من