2777
2789
عنوان

شوهرای بی احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما 7سال دوست بودیم بعد 5سال بچه اوردم ،توی این مدت پادشاهی میکردم،رابطمون هیلی خوب بود اما الان یه س ...

همدردیم ...حالا انقد قربون صدقه دخترم میره دارم از حسودی میترکم

خدایا حکمتتو شکر...

وضعمون خوبه. اخلاق و اعتقادمون مثل همه. خانواده ها خوب.  قیافه خوب.همه چی اکی اما ابراز احساس و رابطه ی حنسی داغون...

واقعا از درون خودم میسوزم و از بیرون مردم

حالا من برعکس شماهام من سرد شدم نمیدونم چم شده ولی خدا نکنه روز قبلش با شوهرم به مشکل برخورده باشم دیگه دوست ندارم باهش رابطه داشته باشم همون موقع تو رابطه مثل یخ میشم اونم میگه چی شده منم میگم از این موضوع ناراحتم خلاصه همه چی تموم میشه همونجا با خودم میگم آخرش با این رفتارات بهت خ ی ا ن ت میکنه 

فاالله خیر حافظا" و هو الرحم الراحمین

[QUOTE=62718500]اینم بگم تا س ک س ی نباشم باهام رابطه نداره یعنی باید رژ جیغو از اینجور چیزا ای خدا مرد منو باش[/QUOTE

سخت تحریک میشه..

بهش غذاهای گرم بده، موز و خرما

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
حالا من برعکس شماهام من سرد شدم نمیدونم چم شده ولی خدا نکنه روز قبلش با شوهرم به مشکل برخورده باشم د ...

خدانکنه ....هر کی یه مشکلی داره پس من فکر میکردم فقط مشکل من دارم با شوهرم

خداروشکر تا مشکلت حل نشده بفکرش نباش

اصلا به فکر بچه دار شدن نیستیم فقط دارم سعی میکنم مشکلمو حلش کنم زودتر... جدیدا خیلی قول الکی میده دروغ بهم میگه و ناراحت شدنم واسش انگار مهم نیست و رابطه جنسی مون هم مثل سابقه اما من از این ابراز علاقه های زیادش حالم بد میشه چون فقط تو حرفه

همه چیو دوباره از نو میسازم