2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم طرقبه شاندیز اگه اهل قلیون و رستوران هستین باغ وحش موجهای آبی و خروشان.چالیدره.اگه آبشار و طبیعت بکر میخوای ارتکند و اخلمد بازار میخوای پروما الماس شرق قیمت مناسب میخوای 17 شهریور شهر بازی میخوای پارک ملت و سرزمین عجایب 

سلام عزیزم طرقبه شاندیز اگه اهل قلیون و رستوران هستین باغ وحش موجهای آبی و خروشان.چالیدره.اگه آبشار ...

ارتکند عالیه...بازار الماس شرق نری بهتره بجاش مرکز خریدای طرقبه خیلی بهترن..

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
طرقبه دوست دارم برم خیلی دوره از شهر مشهد چند کیلومتری میشه

نه عزیز،طرقبه نزدیکه،برو حتما،پاساژهای مسیرشم برو،برو رستوراناش،بازارهاش همه خوبن،ارمیتاژ گلشن هفت تیر،برج سلمان،برندها تو احمداباد هستند،پروما هم مثل قدیما نیست اما خوبه،سمت الماس شرق هم بیشتر شده توریستی مخصوصا عربا،ماها خودمون زیاد نمیریم خرید اونجا.خیابون راهنمایی هم خوبه برا خرید،بلوار سجاد هم پاساژای کوچولو داره،بستگی داره چی بخوای.

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ