2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت وامپول hcg

761 بازدید | 28 پست

سلام خانما من الان پانزده روز از امپول میگذره پریروز بعنی سیزده روز  بعدامپول  زدم مثبت بود بی بی چک روز چهاردهم دیروز هم زدم مثبت بود بعدش رفتم ازمایش خون دادم اونم مثبت بود امروز هم زدم مثبت بود یعنی دیگه مطمئن باشم یا هنوز ممکنه اثر امپول باشه 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دگ مثبته عزیزم مبارکه اولین باره امپول زدی؟ 

نه دفعه دومه البته  هشت ماه پیش بود سه ماه استفاده نکردم کیست و پرولاکتین داشتم  اونا رو خوب کردم الان ماه دوم استفاده هستم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
ای بابا چقدر مشکوکی خوب دیگه مثبته بسلامتی عزیزم مبارک باشه 😍

ممنون گلم 

نه دفعه دومه البته  هشت ماه پیش بود سه ماه استفاده نکردم کیست و پرولاکتین داشتم  اونا رو خ ...

امیدوارم سالم بیاد بغلت منم زدم الان ۱۲ روزه ولی بی بی چک همچنان منفیه

میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین
مبارکا باشه دعا کنید منم حامله بشم  من این امپول رو سه بار زدم ولی فایده نداشت  تو رو خ ...

اصلا ناامید نباش منم یکساله منتظرم خیلی دارو مصرف کردم انشاالله که باردار بشی از ته دلم برات دعا کردم 

امیدوارم سالم بیاد بغلت منم زدم الان ۱۲ روزه ولی بی بی چک همچنان منفیه

ممنون انشاالله شما هم دوباره بی بی چک بزاری مثبت بشه تا چهارده روز بعد امپول صبر کن بعد بزار

بتات چند بود

87/25البته هنوز چهار روز به موعدم مونده بود  که از دادم ولی از امپول چهارده روز گذشته بود ازمایش دادم