2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بههههلهههه 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
به هرچی که بخوایین میتونین برسین فقط مثبت اندیش باش  میتونی سلامتیتو باهاش به دست بیاری

چه جوریه

من همش منفی میاد تو ذهنم 

مامانم زونا گرفته میگم این زونا نیست حتما ایدز گرفته 

خودم دستمو پشه گزیده میگم نکنه سرطان گرفتم 

یعنی همش منفی 

کلافه شدم 15 ساله دارم 

همش حس کسلیو بی حالی دارم 

افسزدگیم روز به روز شدیدتر میشه 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

چه جوریه من همش منفی میاد تو ذهنم  مامانم زونا گرفته میگم این زونا نیست حتما ایدز گرفته  ...

میدونم افکار منفی و ترس از بیماریها یا چیزای بد چجوریه چون خودم هم دقیقا اینجوری بودم

راهش شکرگزاری روزانه و گفتن جملات تاکیدی درمورد خواستته من الان دارم کتاب معجزه شکرگزاری رو میخونم و تمریناتش رو انجام میدم 28تا تمرین برای 28روز فوق العاده س 

افکار منفی آروم اروم از ذهت پاک میشن پس عجله نکن که بخوای همون روز اول حالت خوب بشه

صبح که بیدار میشی برو جلو آینه و به خودت بگو دوستت دارم چندین بار بگو و به خودت لبخند بزن اولش از خودت خجالت میکشی و باخودت میگی چه کار مسخره ای ولی هرطور شده بهش ادامه بده هرروزباعث میشه اعتمادبنفس و شادی بیاد تو وجودت  ،شادی و خوشحالی شرط و پایه قانون جذبه اگه غمگین باشی جواب نمیگری پس آهنگای شاد ،پیاده روی،ورزش،رقص نمیدونم هرچی که حالتو خوب میکنه انجام بده 

. کم کم میبینی که منفیا کنار رفتن   و درا به روت باز میشن  تمرینات کتاب معجزه شکرگزاری رو حتما حتما انجام بده تا اثر معجزه وارشو ببینی.کتابشو میتونی از اینترنت دانلود کنی

هروقت تو خونه تنها بودی یه قلم و دفتر بردار و تمام افکار منفیتو یا اون ترسایی که داری رو یا هر فکر بدی که ازارت میده رو بنویس بعدم همشو بسوزون یا تیکه تیکه کن اون نوشته هارو در حین سوزوندن یا پاره کردن با تموم وجودت وبا خوشحالی و شور و شوق بگو من همه افکار منفیمو نابود کردم .من از شر همه شما افکار منفی راحت شدم چون همهتونو سوزوندم و محو کردم یا انداختمتون تو سطل زباله 

این تمرین هم فوق العاده س خودم دیروز انجامش دادم از دیروز هیچ فکر منفی رو خدا رو شکر نداشتم 

هروقت بازم این افکار منفی اومد سراغت بازم این کاروتکرارکن

عزیزم بازم اگه سوالی داری بپرس

راستی جملات تاکیدی مثبت رو مثلا بگو خدایا متشکرم که مامانم سالمه یا مثلا خدایا ممنونم که خودم سالمم هرروز باصدای بلند با خودت تکرار کن

عزیزم برو در مورد قانون جذب تو تاپیکا ،تو اینترنت بخون قوانین جذب رو انجام بده چون من کلی براتون توضیح دادم

خلاصه که اگه میخوای منفیا بره و مثبتا بیاد یا زندگیت به شکل فوق العاده ای تغییر کنه و همونی بشه که تو میخوای از راه قانون جذب میتونی البته اگه دست کم نگیریش و نسبتبهش بی تفاوت نباشی 

امتحانش کن حتما عالیه ع

اللهُمَّ صَلیِ عَلی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجهُم.⬅️ پیامبر (ص) می فرمایند:خداوند فرزندان آدم را اینگونه ندا می دهد: ای فرزند آدم من به هرچه بگویم «باش» می شود مرا در آن چه به تو امر کرده ام اطاعت کن تا تو را چنان قرار دهم که به هرچه بگویی « باش» بشود
من وسواس فکری شدید دارم به همه هم بدبین شدم  یعنی افسردگی شدید خسته به تمام معنا  این قا ...

عزیزم برو پیج اینستا لایو رو ببین

Mojezeye_zehn

خدا برایم به شدت کافیست