2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مثلا صبحانه و نهار و شام امروز چی میخوری

صبحونه چای شیرین با کره مربا و یه لیوان شیر

میان وعده میوه یا بیسکوئیت یا هرچی باشه

ناهار امروز دلمه دارم

شامم هرچی هوس کردیم درست میکنم 

کاملا مثل یه آدم عادی

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
۱ـ  عسل  

۲ـ انجیر  ۷ عدد شبانگاه

۳ـ زیتون  ۷ عدد صبحگاه

۵ـ استفاده از (گندم - جو - نخود) درآش یا سوپ که بدون رشته پخته شود.

۶ـ مویز روزی ۲۱ عدد

۷ـ عرق و جوشانده نعناع ( فرح بخش و گرم کننده معده )

۸ـ خرما روزی ۳ عدد به خصوص در ماه آخر ( باعث افزایش صبر- گرمی رحم

و زایمان طبیعی می شود ) .

۹- بادام درختی روزی ۱۴ عدد دانه دانه مثل آدامس میل شود.

۱۰ ـ انگور - سیب - به - انار - گلابی ـ خربزه  

تقریبا همه چی می حورم . بیشتر میوه میخورم.

صبحانه ها یه روز ، دو روز در میون تخم مرغ می خورم. وقتای دیگه پنیر گردو، خامه مربا .

ناهار و شام حتما یه وعده گوشتی میخورم، وعده ی بعدی رو بازم گاهی با گوشت درست می کنم یا غذاهایی مثل عدسی و خوراک لوبیا و کوکو ( به خاطر تخم مرغش) که پروتئین ها تامین بشه.

منم قرص  کلسیم نمیخورم میترسم یبوست بگیرم واس همین بجاش شیرو دوغو ماست میخورم

قرص کلسیم رو بخور حداقل هفته ی دوتا رو بخور ...جذب ویتامین دی رو انجام میده خیلی واجبه برا بچه ت

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  
قرص کلسیم رو بخور حداقل هفته ی دوتا رو بخور ...جذب ویتامین دی رو انجام میده خیلی واجبه برا بچه ت

ماست یونانی میخورم ک برا خانمای بارداره و ویتامین دی داره شیرم همینطور

دکترم گفت کافیه 

من بیشتر میوه میخورم دکترم قرص فمیبیون مینوشت برام عالی بودن کالری اضافه که لازم داشتم با همون روزی یدونه تامین میشد الان دیگه نمیاد ولی دکترم تاکید کرده خرما و گردو و ماهی حتما تو برنامه غذاییم باشه ولی در کل از میوه تغذیه میکنم😁 نی نی هامم با اینکه دوقلوان رشدشون خوبه