2777
2789
عکس العمل خودم توی عروسی خواهر ناتنی ام افتضاح بود😢😢😢😢😢😢 ضجه میزدم عین کسی که تازه عزیزش فوت ...

چه خواهر ناتنی رو دوس داشتی😂معمولا مث کارد و پنیرن😂

دخترِ دریا😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عکس العمل پدرشوهرمو میدیدم که چقد ذوق زده و خوشحال بود برا عروسی دخترش دلم میخواست بغضم رو همون وسط سالن بترکونم و راحت شم

معمولن توی عروسی بقیه که انقد خوب برگزار میشه حال خوشی ندارم...چون شادی اونا رو میبینم و یاد غمای خودم میفتم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

ازدواج اولم که ندیدتم ازدواج دومم که فوت شده بود 😭

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یادمه وقتی کوچولو بودم همیشه بابام به مامانم میگفت بزار دخترم بزرگ شه خواستگاراش جلوی در صف میکشن ولی مگه من راضی میشن دختر عزیزمو به کسی بدم، همیشه واسه آینده م نقشه میکشید 

ولی ۱۰ سالم بود که واسه همیشه رفت از پیشم 

روز عروسیم وقت عروس برون همه زار میزدن ولی من یه قطره اشکم نریختم چون تو روزایی که بهشون احتیاج داشتم هیچکدومشون پیشم نبودن منم ناراحت نبودم که دارم میرم