2777
2789
عنوان

چیکار کنم

111 بازدید | 9 پست

چند وقت پیش یه مشکلی داشتم که ضربه روحیه بدی خوردم از اون روز به بعد همش دلم گریه میخاد دوست دارم تنها باشم حتی حوصله نامزدم که همه کسمه رو هم ندارم تو رو خدا بگید چیکار کنم میترسم نامزدم خسته بشه از این همه بی تفاوتیه از این همه بی حوصلگی و گریه من ، میترسم زندگیم نابود بشه بگید چیکار کنم 

خدایا مواظب همسر  مهربونم و پسرمباش به خودت سپردمشون💙💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعي كن حالتو عوض كني وگرنه اگه همش گريه و ناله و بي حال و بي حوصله باشي نامزدتون خدايي نكرده ازتون ف ...

دارم تمام تلاشمو میکنم البته اونم خیلی درک میکنه 

بله درك ميكنن البته مدت داره واين مقدار زمانش مشخص نيس پس به ريسكش نمي ارزه در ضمن اين حال ...

منم از همین میترسم زندگیمو دوس دارم ولی شرایطم خیلی سخته 

شرايط بدت رو مديريت كن اگه دوست نداري انفاق بدتري بيوفته فكر كن فكر الكي نه،فكر درست هر چيزي راه حلي داره راهشو پيدا كن تو اين مواقع وقت نداري واسه گريه راه حل پيدا كن كارتو انجام بده بعد از اتمامش خواستي بشين گريه كن 😬